Cele mai citite
 


PSD Cluj cere demisia ministrului Cseke Attila
luni, 29 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia PSD Cluj cere demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, pentru 'modul defectuos' în care ar fi avut loc examenul de rezidenţiat.
Printr-un comunicat transmis vineri, PSD Cluj cere şi demisia secretarului de stat Adrian Streinu Cercel.

Şeful departamentului 'Sănătate' al PSD Cluj, dr. Iosif Zăgrean, susţine că au existat prea multe greşeli la examenul respectiv.

'Nu este admisibil ca la un examen de asemenea importanţă să fie greşeli de fond (anularea a cinci întrebări din care două nu erau în programă), cât şi greşeli de formă (modificarea notelor după anularea celor cinci întrebări)', a arătat, prin intermediul comunicatului, dr. Iosif Zăgrean.

El consideră că responsabilitatea pentru 'aceste grave erori' revine atât celor din minister, cât şi comisiei care a elaborat subiectele.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senatorul Doina Federovici (PSD) solicită posturi pentru toţi medicii care promovează examenul de rezidenţiat Botoşani, 6 ian/ Agerpres/- Senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Doina Federovici propune modificarea legislaţiei privind angajarea medicilor rezidenţi. Ea a declarat, pentru AGERPRES, că are în vedere depunerea unui proiect de act normativ care să prevadă posturi pentru toţi medicii care promovează...
Cluj: Peste 800 de medici susţin examenul de rezidenţiat, la UMF Peste 800 de medici susţin, duminică, la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, examenul de rezidenţiat.
Rectorul UMF Cluj: Ne aşteptam la o participare mai mare la examenul de rezidenţiat Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Iuliu Haţieganu' din Cluj a organizat, duminică, o sesiune specială de rezidenţiat la care au participat 259 de candidaţi, cu mult mai puţini decât locurile disponibile. Pentru acest examen, Ministerul Sănătăţii a scos la concurs 432 de locuri.
Cluj: 816 medici au concurat pe 589 de locuri, la examenul de rezidenţiat de la UMF La examenul de rezidenţiat pe loc şi pe post, desfăşurat duminică, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, au candidat 816 medici pe 589 de locuri.
Ordinea publică la examenul de rezidenţiat va fi asigurată de jandarmi Jandarmii vor asigura, între 24-26 noiembrie, măsurile de ordine publică în zona sediilor instituţiilor de învăţământ superior cu profilul Medicină şi Farmacie, din municipiul Bucureşti şi judeţele Cluj, Dolj şi Mureş, pentru desfăşurarea în condiţii normale a examenului de rezidenţiat.
Cluj: Aproape 20 de candidaţi au contestat punctajul şi rescanarea grilei la examenul de rezidenţiat de la UMF Un număr de 19 candidaţi au formulat contestaţii privitor la punctajul care le-a fost acordat la textul grilă sau cu referire la rescanarea grilei, la examenul de rezidenţiat desfăşurat duminică, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.