Cele mai citite
 


Crucea Roşie Română lansează campania 'Fii generos! Ajută o familie de sărbători!'
sâmbătă, 27 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 27 nov /Agerpres/ - Crucea Roşie Română va lansa, sâmbătă, campania socială 'Fii generos! Ajută o familie de sărbători!' care implică o colectă de rechizite pentru copiii proveniţi din familii nevoiaşe, informează un comunicat remis AGERPRES.
''Lipsa încălţămintei sau a îmbrăcămintei, precum şi a rechizitelor şcolare sunt motivele pentru care sute de părinţi nu-şi pot trimite copiii la şcoală. Crucea Roşie Română (...) şi-a propus să vină în sprijinul copiilor nevoiaşi din localităţile Comăneşti, Mărgineni şi Răchitoasa din judeţul Bacău şi localităţile Pecica şi Nădlac din judeţul Arad. Copiii provin din familii care trăiesc într-o stare de sărăcie extremă, cauzată de inundaţiile din vara acestui an, precum şi de agravarea crizei economice'', se arată în comunicatul Crucii Roşii Române.
Campania 'Fii generos! Ajută o familie de sărbători!' constă în strângerea de rechizite prin donaţii în magazinele Real din Bucureşti, Bacău şi Arad, în perioada 27 noiembrie - 30 decembrie 2010. Rechizitele donate de cetăţeni se colectează în recipiente special amenajate.
La finalul campaniei, rechizitele vor fi distribuite cu ajutorul voluntarilor Crucii Roşii Române la domiciliul beneficiarilor. Pe lângă rechizite, copiii vor primi şi jachete de iarnă. Campania 'Fii generos! Ajută o familie de sărbători!' va fi lansată sâmbătă, de Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al Crucii Roşii Române, în magazinul Real Pallady. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău : Filiala Crucii Roşii organizează cursuri de pregătire în domeniul asistenţei sociale Filiala din Bacău a Societăţii Române de Cruce Roşie a demarat în premieră, luni, înscrierile pentru şapte categorii de cursuri de pregătire în domeniul asistenţei sociale.
Bacău: Peste 300 de tone de mere distribuite de Crucea Roşie persoanelor aflate în dificultate Filiala de Cruce Roşie Bacău a început, miercuri, distribuţia a peste 300 de tone de mere, primite în urma unor donaţii efectuate de sponsori băcăuani, către persoane aflate în dificultate din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui, Harghita şi Covasna.
Crucea Roşie din Belarus mulţumeşte filialei Bacău a Crucii Roşii Române Filiala băcăuană a Cruciia Roşii Române a primit mulţumiri oficiale din partea secretarului general al Crucii Roşii din Belarus, Vicktor Kolbanov, pentru sprijinul pe care l-a acordat celor 46 de persoane, adulţi şi copii, dintre care 12 răniţi, implicate în accidentul rutier petrecut la finele săptămânii...
Bacău: Voluntari ai Crucii Roşii au "deschis" uşa unor persoane vârstnice singure Voluntarii filialei băcăuane a Crucii Roşii au distribuit, marţi, pachete cu alimente către 70 de persoane vârstnice din judeţul Bacău rămase fără niciun sprijin.
Primele pachete distribuite de Banca de Alimente a Crucii Roşii Crucea Roşie Română a început luni, după o lună de la lansarea proiectului social Banca de Alimente, distribuţia alimentelor către persoane vulnerabile din Bucureşti şi din alte 13 judeţe - Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Vrancea.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...