Cele mai citite
 


Centrul Medical Unirea
luni, 29 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Centrul Medical Unirea

CMU pentru împlinirea a 15 ani de la începerea activităţii pe piata românească. De la doar zece pacienţi pe zi pe care îi avea, la începuturile sale, mica clinică deschisă de dr. Wargha Enayati în centrul Bucureştiului, astăzi, cele peste 23 de policlinici CMU din întreaga ţară au peste 90.000 de abonaţi corporate, iar alţi 30.000 de clienţi individuali îi trec anual pragul. Anul acesta, CMU a finalizat vânzarea unei participatii de 80% către fondul global de private equi-ty Advent International. Tot anul acesta, în urma unei tranzacţii complexe, CMU a fuzionat cu Euroclinic.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.
Se lansează primul centru medical virtual din România Centrul Medical Unirea deschide oficial 'CMU VIRTUAL' - primul centru medical prezent pe platforma Second Life, în Virtual Bucharest.
CMU a deschis un spital de pediatrie în Bucureşti Centrul Medical Unirea a deschis miercuri un spital de pediatrie în Bucureşti în cadrul CMU Dorobanţi.
Achiziţie medicală de un milion de euro Bacău, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU) Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, în cadrul celei mai mari achiziţii din domeniul medical înregistrată, până în prezent, în România.
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Delta Health de către Centrul Medical Unirea Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care Centrul Medical Unirea SRL preia controlul asupra Delta Health Care SRL şi asupra Delta Health Trade SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.
Centrul Medical Unirea - creştere cu 72 la sută a cifrei de afaceri, în 2009 Bucureşti, 27 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea a înregistrat, în 2009, o creştere a cifrei de afaceri cu 72 la sută, atingând o valoare de 69,5 milioane de lei, faţă de 40,2 milioane de lei, cât a avut în 2008, fiind cea mai spectaculoasă creştere din piaţa serviciilor medicale private, informează...