Cele mai citite
 


Bihor: Rezultate bune la rezidenţiat pentru absolvenţii FMF Oradea
marţi, 30 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste două treimi dintre absolvenţii Facultăţii de Medicină şi Farmacie (FMF) Oradea care au participat la sesiunea de rezidenţiat din 21 noiembrie au obţinut punctaj de promovare. Concursul a fost promovat de 149 dintre cei 212 absolvenţi ai FMF, adică un procentaj de 70,28, informează un comunicat transmis, luni, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bihor.
Dintre cei 149 de absolvenţi promovaţi, 144 au participat la domeniul medicină şi 5 în domeniul medicină dentară.
Rezultatele mai bune din acest an fac parte dintr-un trend ascendent al ultimilor ani, concomitent cu consolidarea poziţiei Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea în rândul facultăţilor de medicină cu tradiţie din ţara noastră, a evidenţiat dr. Marius Pârcioagă, directorul coordonator al DSP Bihor.
Centrul Universitar Oradea a oferit 158 de locuri în domeniul medicină şi un loc în domeniul farmacie, locuri ocupate de absolvenţi atât ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, cât şi ai celorlalte universităţi şi facultăţi de medicină din ţară.
Lucrările de repartiţie pe locuri şi centre de pregătire în Centrul Universitar Oradea s-au desfăşurat în incinta Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, al cărei decan este prof. univ. Dr. Gheorghe Bumbu.
De asemenea, în comunicatul remis luni, directorul Pîrcioagă a mai ţinut să sublinieze şi buna colaborare dintre DSP Bihor şi Facultatea orădeană de Medicină.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Bihor: Clinică de medicină dentară, inaugurată la FMF Oradea Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, prof. univ. dr. Gheorghe Bumbu, a inaugurat vineri, alături de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Anton Irimie şi rectorul Cornel Antal, Clinica de Medicină Dentară, un departament nou al specializării de stomatologie, echipat cu aparatură...
MS a publicat metodologia pentru rezidenţiat; mai multe locuri/posturi la medicină generală, medicină dentară şi farmacie Ministerul Sănătăţii (MS) a publicat metodologia pentru examenul de rezidenţiat pentru sesiunea 2016, care va avea loc pe 20 noiembrie, una dintre noutăţi constând în majorarea numărul de locuri/posturi pentru absolvenţii de medicină generală, medicină dentară şi farmacie.
Bihor: Transparenţă la examenul de admitere la FMF Oradea Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie (FMF) din cadrul Universităţii Oradea, prof. dr. Gheorghe Bumbu, a invitat, în premieră, reprezentanţii presei la pregătirea examenului de admitere din acest an, pentru a asigura transparenţă maximă şi corectitudine la concurs.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca A AVUT LOC CONCURSUL DE INTRARE ÎN REZIDENŢIAT LA UNIVERSITATEA DE MEDICINÃ ŞI FARMACIE 'IULIU HAŢIEGANU'
771 de candidaţi pentru rezidenţiat la UMF Iuliu Haţieganu Universitatea de Medicină şi farmacie 'Iuliu Haţieganu' a organizat, duminică, examenul pentru intrarea în rezidenţiat, examen la care s-u înscris 771 de candidaţi pentru 631 de locuri.