Cele mai citite
 


Monica Iacob Ridzi, internată la Spitalul Clinic Universitar
marţi, 30 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul ministru al Tineretului, democrat-liberala Monica Iacob Ridzi, a fost internată la Spitalul clinic Universitar în secţia de hematologie, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse medicale.
Potrivit acestora, democrat-liberala a fost internată de vineri. Ea suferă de un sindrom mielodisplazic, a dezvoltat o leucopemie severă şi rămâne sub observaţia medicilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Lakatos: Dr. Ritli va depune, probabil, jurământul ca ministru al Sănătăţii miercuri seara Deputatul UDMR Lakatos Petru a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că doctorul orădean Ritli Ladislau, propus de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, va depune, probabil, în seara de miercuri, jurământul în faţa şefului statului.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
Importul de sânge se poate face şi din ţări din afara UE, în anumite condiţii (ordin) Importul de sânge uman şi/sau componente sanguine umane se poate face şi din alte ţări decât cele ale Uniunii Europene, asigurându-se că sistemul de identificare a donatorilor ce trebuie pus în aplicare de centrele de transfuzie sanguină permite un nivel echivalent de trasabilitate, prevede un ordin...
Monica Iacob-Ridzi se va interna într-o clinică din Austria pentru investigaţii medicale Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob-Ridzi, deputat PDL, se va interna, luni, într-un spital din Austria, urmând ca marţi să fie supusă unei biopsii osteo-medulare.
Câteva zeci de persoane au pichetat miercuri Ministerul Sănătăţii Câteva zeci de pacienţi cu talasemie şi hemofilie au pichetat miercuri Ministerul Sănătăţii, ei susţinând că nu există încă o soluţie privind continuarea tratamentului pe care îl urmează în cadrul Institutului Naţional de Hematologie.