Cele mai citite
 


Cluj: OSM organizează o campanie de donare de sânge
marţi, 30 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca a lansat, luni, un apel pentru donare de sânge, o campanie de recoltare urmând să se desfăşoare la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS), în perioada 7-10 decembrie.
Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de OSM, campania organizată de studenţii medicinişti în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'' şi cu CRTS se va desfăşura sub deviza ''Donează! Sângele tău poate salva vieţi!''.
În perioada menţionată, la CRTS se vor face recoltări de sânge zilnic, între orele 8,00 şi 12,30.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Campanie de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 10 şi 14 decembrie, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, campania "Donează sânge! Fii erou!".
Cluj: Campanie de donare de sânge derulată de Organizaţia Studenţilor Medicinişti Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS), vor desfăşura, între 12 şi 16 decembrie, o nouă campanie de donare de sânge.
Cluj: Studenţii medicinişti vor derula o campanie anti-tuberculoză în cinci licee Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 19 şi 23 martie, o campanie de informare a elevilor de liceu în scopul prevenirii tuberculozei, depistării acesteia la scurt timp după apariţia unor simptome, precum şi conştientizării tinerilor asupra obligaţiei de a urma riguros ...
Studenţii derulează o campanie de donare de sânge la Rectoratul Universităţii Politehnica din Bucureşti Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) derulează o campanie de donare de sânge, de luni până vineri, la Rectoratul Univeristăţii Politehnica din Bucureşti.
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR Studenţii şi tinerii vor putea dona sânge de luni până vineri, între orele 8,00-12,00, în holul Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul campaniei "Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem!", derulată de Uniunea Naţională a Studenţilor din România în parteneriat...
Timiş: 'Supereroi pentru viaţă', campanie de donare de sânge a Universităţii Politehnica Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) a lansat, luni, la Policlinica Studenţească din campusul universitar, campania intitulată 'Supereroi pentru viaţă - primul campionat de donare de sânge din UPT', la care participă studenţi şi profesori.