Cele mai citite
 


Prahova: Investiţii de aproape 1,3 milioane lei la Maternitatea Ploieşti
marţi, 30 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 1,3 milioane lei au fost alocaţi de către Consiliul Judeţean (CJ) Prahova pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti, aceasta fiind prima dintre cele trei unităţi spitaliceşti aflate în administrarea CJ care au finalizat investiţiile aferente anului 2010.
Potrivit unui comunicat de presă al CJ Prahova, peste 70.000 lei a costat reabilitarea unui punct termic, în timp ce lucrările de modernizare a unei staţii hidrofor s-au cifrat la aproximativ 185.000 lei.

De asemenea, fondurile primite de la administraţia judeţeană au fost utilizate şi pentru înlocuirea unui cazan cu abur în valoare de 152.000 lei, pentru reparaţii care au vizat instalaţiile de apă caldă, de apă rece şi pe cele de scurgere aflate în corpul A al clădirii (aproape 200.000 lei) şi pentru reparaţii la instalaţiile termice din corpul A al spitalului (170.000 lei).
Dotarea unităţii cu echipamente IT şi sisteme de detecţie a fumului a costat 508.000 lei, pentru proiectul necesar instalării acestui sistem fiind necesară suma de 3.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Fonduri europene de peste două milioane euro pentru maternitatea din Ploieşti Ploieşti, 8 apr /Agerpres/- Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) Ploieşti va beneficia de fonduri europene în valoare de peste două milioane de euro prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, banii urmând a fi folosiţi pentru finanţarea a două proiecte.
Prahova: Punctele nevralgice ale spitalelor preluate de CJ, analizate până pe 30 septembrie Punctele 'nevralgice' ale celor trei spitale al căror management a fost preluat de Consiliul Judeţean (CJ) Prahova, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), cel de Pediatrie şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, vor fi analizate până la data de 30 septembrie, a declarat, luni seară, preşedintele...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
UPDATE Prahova: Managerul Maternităţii Ploieşti a cerut încetarea contractului de management Managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti, medicul Călin Boeru, a solicitat încetarea contractului de management cu acordul ambelor părţi, cererea fiind depusă la Consiliul Judeţean Prahova, în administrarea căruia se află spitalul.
Braşov: Investiţii de peste 23 de milioane de lei la Maternitatea din Braşov Corpul vechi al Maternităţii din Braşov va fi modernizat printr-o investiţie în valoare de 23,3 milioane de lei, bani alocaţi de Guvern, dintr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).
Prahova: Managerul Maternităţii Ploieşti a cerut încetarea contractului de muncă Ploieşti, 3 nov/ Agerpres/- Managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti, medicul Călin Boeru, a solicitat încetarea contractului de muncă cu acordul ambelor părţi.