Cele mai citite
 


Satu Mare: Proiect de încălzire cu apă geotermală a Spitalului Judeţean
marţi, 30 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a alocat în cadrul şedinţei de luni bani pentru realizarea unui proiect de încălzire cu apă geotermală a Spitalului Judeţean.
Preşedintele CJ Csehi Arpad a declarat că s-au alocat 80.000 de lei pentru elaborarea documentaţiilor ce presupun ridicări topo, studiu de fezabilitate şi proiect tehnic pentru încălzirea cu apă geotermală a clădirii Spitalului Judeţean, Serviciului de Ambulanţă şi a Centrului de Transfuzii Sanguine. Proiectul va fi depus spre finanţare prin Administraţia Fondului pentru Mediu, care urmează să lanseze o sesiune pentru energie verde.

'Voi fi mulţumit dacă reuşim să reducem măcar cu 20% cheltuielile de încălzire. Licitaţia pentru execuţie ar putea avea loc în 2011 iar până la finalul mandatului, în 2012, sper să fie finalizat proiectul', a declarat Csehi Arpad.
Potrivit acestuia, finanţarea maximă pentru care se pot depune proiecte este de 4 milioane de lei, din care contribuţia Consiliului Judeţean va fi de 10 %. Conform estimărilor preşedintelui Csehi Arpad, investiţia se va amortiza în trei sau patru ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Ambulatoriul Spitalului Negreşti Oaş, modernizat şi dotat din bani europeni Ambulatoriul Spitalului Negreşti Oaş fost modernizat şi urmează să fie dotat cu aparatură modernă printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 2,8 milioane lei.
Satu Mare: Dorel Coica (USL) -Ca primar vreau să realizez proiectul Satu Mare IT Valley (interviu) Candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi propune realizarea a peste 1.000 de locuinţe sociale, proiectul fiind preluat 'la cheie' de la primarul Constanţei, Radu Mazăre. Coica are în program şi crearea unui Fond de Dezvoltare...
Satu Mare: Dorel Coica (USL) -Ca primar vreau să realizez proiectul Satu Mare IT Valley(interviu) Candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi propune realizarea a peste 1.000 de locuinţe sociale, proiectul fiind preluat 'la cheie' de la primarul Constanţei, Radu Mazăre. Coica are în program şi crearea unui Fond de Dezvoltare...
Satu Mare: Proiect de achiziţie de autospeciale pentru prompieri, finalizat cu succes Agenţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) "Transilvania de Nord" a reuşit să încheie cu succes un proiect prin care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare a fost dotat cu şase autospeciale şi cinci ambulanţe.
Satu Mare: Trei noi proiecte europene pentru Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat în şedinţa de luni trei noi proiecte cu finanţare europeană pentru modernizarea Spitalului Judeţean, în colaborare cu unităţi spitaliceşti din Ungaria.
Sălaj: Autospeciale pentru pompieri în valoare de 290.000 de euro Dotarea pompierilor din Sălaj se va îmbunătăţi cu două autospeciale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în valoare totală de circa 290.000 de euro, ele urmând a fi achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană ce vizeză îmbunătăţirea dotării cu astfel de echipamente în cele şase judeţe...