Cele mai citite
 


Neamţ: Sinucidere la spitalul judeţean din Piatra Neamţ
miercuri, 1 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bătrân în vârstă de 72 ani, internat în secţia de chirurgie a spitalului judeţean de urgenţă din Piatra Neamţ, s-a sinucis, luni seara, după ce s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al spitalului.
Potrivit conducerii unităţii sanitare, sinucigaşul fusese operat, sâmbăta trecută, de ulcer perforat, dar starea sa de sănătate era bună.
Luni seara, bătrânul şi-a anunţat colegii de salon că vrea să se sinucidă, după care a sărit pe geamul salonului în care era internat. Omul a decedat pe loc.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările şi cauzele care au determinat această tragedie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: DSP a finalizat ancheta în cazul bebeluşului decedat în secţia de nou-născuţi a Spitalului Judeţean Cauza decesului în cazul nou-născutului prematur geamăn născut în 9 iulie 2016 prin operaţie cezariană la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este hemoragia cerebrală, în contextul bolii hemoragice, a concluzionat ancheta Direcţiei de Sănătate Publică, pe baza raportului necropsiei.
Neamţ: Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Un bărbat din comuna Agapia a murit, luni, după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Neamţ: O secţie a spitalului a fost închisă temporar Secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost închisă temporar, pe perioada cât singurul medic specialist care activează în această secţie se va afla în concediu de odihnă.
Neamţ: A fost numită noua echipă de conducere a Spitalului judeţean de urgenţă Consiliul de Administraţie al Spitalului judeţean de urgenţă din Piatra Neamţ a numit, miercuri, noua echipă managerială a unităţii sanitare.
Neamţ: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă s-a înscris în PSD Chirurgul Alexandru Juncu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, s-a înscris în PSD şi va candida la alegerile locale pe lista pentru Consiliul Local.
Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, repus în funcţie de preşedintele CJ Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, dr. Ioan Lazăr, a fost repus în funcţie joi, prin ordin al preşedintelui Consiliului Judeţean, progresistul Culiţă Tărâţă, după ce cu o zi în urmă fusese demis de vicepreşedintele CJ, social-democrata Emilia Arcan.