Cele mai citite
 


Buzău: Investiţii de peste 14 milioane de lei la noua Maternitate
miercuri, 1 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Buzău a alocat suma de 14,1 milioane de lei pentru dotarea cu utilaje tehnologice a noii maternităţi din municipiu, se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al CJ.
Suma provine din fonduri proprii, dintre care 10 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ, iar diferenţa de 4,1 milioane de lei din economiile cu salariile.
'Am investit din fonduri proprii peste 20 milioane de lei în acest proiect care va constitui unul dintre cele mai moderne obiective de acest fel din din ţară', a declarat marţi, pentru Agerpres, Victor Mocanu, preşedintele CJ Buzău.
Costul total al noii maternităţi se ridică la 41 de milioane de lei. Aceasta are o suprafaţă construită de 10.000 de metri pătraţi, dintre care 5.600 de metri pătraţi suprafaţa spitalicească, şi va dispune de un bloc operator cu trei săli de operaţii, patru cabinete ambulatorii, trei laboratoare pentru analize, cinci săli de naştere, secţie de neonatologie cu patru saloane, investiţia urmând să fie finalizată în toamna anului 2011.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Noua Maternitate a fost inaugurată a doua oară Noua Maternitate din Buzău, secţie exterioară a Spitalului Judeţean, realizată prin investiţii de peste 20 de milioane de euro, a fost inaugurată joi în prezenţa conducerii CJ şi a consilierilor judeţeni.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Împrumut bancar pentru modernizarea sistemului de sănătate şi infrastructură Consiliul Judeţean (CJ) Buzău a contractat un împrumut bancar în valoare de 45 de milioane de lei pentru finalizarea construcţiei noii Maternităţi, modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, precum şi pentru cofinanţarea unui proiect de reabilitare a unui drum judeţean cu fonduri...
Manifestări organizate în ţară cu ocazia zilei de 1 Iunie (grupaj 3) În întreaga ţară au fost organizate vineri manifestări cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Spectacole, tombole, baluri mascate, concursuri de desene pe asfalt, competiţii sportive sau artistice, toate i-au aşteptat pe cei mici pentru a se distra şi a se bucura de o zi specială...
Buzău: Nereguli la noua Maternitate constatate de Curtea de Conturi 'La CJ Buzău s-au efectuat înregistrări contabile eronate, care au avut drept consecinţă denaturarea datelor raportate prin situaţiile financiare încheiate la finele anului 2011 cu o valoare estimată de 131.000 de lei', este una dintre concluziile controlului Curţii de Conturi la Consiliul Judeţean Buzău...
Buzău: Fonduri UE pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău va atrage fonduri europene de circa trei milioane de lei în vederea modernizării a 19 cabinete medicale în Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi a dotării a 10 cabinete cu calculatoare performante în vederea creării unui sistem informatic la nivel judeţean.