Cele mai citite
 


Vaslui: Zeci de asistenţi maternali protestează în faţa prefecturii
miercuri, 1 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 50 de asistenţi maternali din judeţul Vaslui au declanşat, marţi, un protest spontan, în faţa sediului prefecturii, nemulţumiţi din cauză că nu au primit alocaţiile de hrană pentru copiii pe care îi au în plasament din luna mai.
Asistenţii maternali strigă lozinci precum: 'Daţi banii copiilor!', 'Vrem dreptate!' şi au solicitat o întrevedere cu prefectul judeţului.
'Este imposibil să mai avem grijă de copii. Nu am primit drepturile care li se cuvin de aproape zece luni de zile şi vrem să se facă dreptate. Am ajuns în situaţia în care să nu mai avem ce să le punem pe masă', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Teodora Roiu, liderul asistenţilor maternali din judeţul Vaslui.
O delegaţie a asistenţilor maternali aşteaptă să fie primită de prefect.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenţii maternali nu şi-au mai primit salariile de două luni de zile Cei peste 1.200 de asistenţi maternali din judeţul Vaslui nu şi-au mai primit salariile şi alocaţiile de hrană pentru copiii pe care îi au în îngrijire de două luni de zile.
Vaslui: Protestul asistenţilor maternali s-a încheiat Protestul spontan declanşat marţi de aproximativ 50 de asistenţi maternali din judeţul Vaslui s-a încheiat după aproximativ două ore.
Vaslui: Peste 500 de asistenţi maternali nu au justificat banii primiţi Peste 500 de asistenţi maternali profesionişti din judeţul Vaslui nu au depus, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, bonurile justificative pentru sumele primite.
Vaslui: Protest spontan la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad Angajaţii Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad au organizat, vineri dimineaţă, un protest spontan din cauza recentelor decizii ale conducerii unităţii sanitare privind reducerea cu 50 la sută a tichetelor de masă şi diminuarea unor sporuri.
Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui Peste 100 de ASISTENTE MEDICALE de la SPITALUL Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui au participat miercuri dimineaţă la un protest spontan faţă de decizia comitetului director al unităţii sanitare de a reduce unele sporuri şi de a elimina tichetele de masă.
Vaslui: Primăriile nu mai au bani pentru plata celor aproximativ 2.500 de asistenţi personali Vaslui, 18 oct /Agerpres/ - Conducerea Consiliului Judeţean Vaslui a anunţat luni că nicio primărie din judeţ nu mai are bani, pentru perioada următoare, pentru plata salariilor la cei aproximativ 2.500 de însoţitori ai persoanelor cu handicap.