Cele mai citite
 


Starea Monicăi Iacob Ridzi este staţionară
miercuri, 1 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea democrat-liberali Monicăi Iacob Ridzi este staţionară a declarat, marţi, pentru AGERPRES, dr Bogdan Popescu , purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
Acesta a precizat că deocamdată nu se pune problema unui transplant, medicii fac eforturi să scape de episodul infecţios şi pentru o compensare a bolii hematologice cronice cât mai bună a subliniat medicul. Apoi va urma o evaluare pentru stabilirea tratamentului.
Fostul ministru al Tineretului, democrat-liberala Monica Iacob Ridzi, a fost internată la Spitalul Clinic Universitar în secţia de hematologie, vineri, cu un episod de leucopenie severă.
Monica Iacob Ridzi, suferă de sindrom mielodisplazic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clinica de Hematologie şi Transplant a SCJU Târgu Mureş a efectuat în acest an 23 de transplanturi de celule stem Specialiştii Clinicii de Hematologie şi Transplant a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş au anunţat, miercuri, efectuarea a două transplanturi alogene de celule stem hematopoietice, la doi bărbaţi în vârstă de 23, respectiv 34 de ani, astfel că numărul transplanturilor se ridică...
Clinica de Hematologie şi Transplant din Tg. Mureş s-ar putea închide din cauza subfinanţării Clinica de Hematologie şi Transplant Medular din Târgu Mureş s-ar putea închide până în luna martie din cauza subfinanţării.
Mureş: Transplant de grefă pentru refacerea sistemului hematopoietic şi imunitar al organismului, în premieră naţională Şeful Clinicii de Hematologie şi Transplant Medular din Târgu Mureş, profesor doctor Benedek Istvan, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că a efectuat în premieră naţională un transplant de grefă, de la un tânăr polonez la unul român, cei doi având grupe sanguine diferite, pentru refacerea sistemului...
Mureş: Specialiştii în hematologie susţin necesitatea înfiinţării unui Registru Naţional pentru Transplant Prof. univ. dr. Istvan Benedek, şeful Clinicii de Hematologie şi Transplant Medular din Târgu Mureş, a declarat presei joi că dat fiind numărul mare de pacienţi care necesită transplant, existenţa unui Registru Naţional pentru Transplant în care să se regăsească posibili donatori cu histo-compatibilitate...
Rafila (MS): Ordinul privind modalitatea de evaluare a medicamentelor noi urmează să fie publicat în MO Ordinul de ministru privind modalitatea de evaluare a medicamentelor noi sau a celor cu o nouă indicaţie terapeutică urmează să fie publicat în Monitorul Oficial, a declarat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii conf. dr. Alexandru Rafila.
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.