Cele mai citite
 


Timiş: Spitalele au primit cele mai mari sume de bani la rectificare
miercuri, 1 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele din Timiş vor primi 37,1 milioane de lei din totalul celor 40 de milioane de lei primiţi în urma rectificării bugetare de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş pentru furnizorii de servicii medicale cu care se află în relaţii contractuale.
Mariana Mocioalcă, purtător de cuvânt al CJAS Timiş, a declarat marţi că s-a primit suma de 594.000 de lei pentru serviciile judeţene de ambulanţă, iar laboratoarelor de analize medicale le-au fost alocate 939.000 de lei.
'De rectificare bugetară va beneficia şi ambulatoriul de specialitate clinic (medici specialişti), pentru care s-a alocat suma de 856.000 de lei, pentru medicina primară (medici de familie) s-au alocat 383.000 de lei, iar pentru furnizorii de dispozitive medicale s-a primit suma de 200.000 de lei', a declarat Mocioalcă.
Sumele, deşi nu sunt mari, reuşesc să fie o gură de oxigen pentru spitale, unde pacienţii au fost nevoiţi în ultima perioadă în timpul internării să-şi cumpere o bună parte din medicamentele sau materialele sanitare, deoarece spitalele nu le aveau.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate a finalizat procesul de contractare cu furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a finalizat procesul de contractare pe anul în curs cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţ.
Timiş: CJAS a desfiinţat listele de aşteptare pentru asiguraţii care vor dispozitive medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a desfiinţat listele de aşteptare cu pacienţii care au nevoie de dispozitive medicale, întrucât s-au rezolvat toate problemele, iar situaţia a ajuns la zi.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Timiş: Casa de Sănătate lărgeşte măsurile antifraudă implementate în spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis lărgirea măsurilor antifraudă implementate în cursul lunii iulie la nivelul spitalelor din aria de competenţă, ca urmare a numărului mare de sesizări venite din partea asiguraţilor şi a controalelor efectuate la furnizorii de servicii medicale...
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.