Cele mai citite
 


Serviciul de ambulanţă s-a confruntat cu un număr mare de solicitări
vineri, 3 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate, până la ora 18,00, un număr de 745 de solicitări, dintre care 394 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alice Grasu, managerul Ambulanţei.
Aceasta a adăugat că 23 dintre solicitări au fost pentru cei căzuţi în stradă şi un număr destul de mare - 59 - pentru fracturi, entorse şi luxaţii din cauza gheţii şi 31 de traumatisme, probabil tot din cauza gheţii.
''Pentru această zi a fost un număr foarte mare de solicitări, în plus maşinile ambulanţei au circulat cu greutate, deşi cea mai mare parte dintre acestea au cauciucuri pentru iarnă'', a precizat managerul.
Şi la camerele de gardă ale spitalelor au fost solicitări pentru fracturi, dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti-Ilfov, a declarat pentru AGERPRES că, în general, la camerele de gardă la urgenţă vin între 60-80 de cazuri, iar între acestea s-au aflat şi cazuri de fracturi datorate poleiului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.
Peste 1100 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate de vineri dimineaţă şi până sâmbătă, ora 8,00, 1118 solicitări, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu managerul instituţiei.
SABIF: 1.243 de solicitări, în ultimele 24 de ore; 56 - suspiciuni de fracturi, entorse, luxaţii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.243 de solicitări, dintre acestea 638 reprezentând urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul instituţiei, medicul Alis Grasu.
SABIF: 1.299 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
SABIF: 1.392 de solicitări, în ultima perioadă; dintre acestea, 763 - urgenţe Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat de miercuri, de la ora 11,00, până joi, la ora 12,00, un număr de 1.392 de solicitări, dintre acestea 763 fiind urgenţe de cod galben şi roşu, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.