Cele mai citite
 


Vrancea: 16 victime ale poleiului
joi, 2 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 2 dec /Agerpres/ - Poleiul de pe străzile din Focşani a făcut 16 victime, pe parcursul zilei de joi.
Persoanele, de toate vârstele, au ajuns până la ora prânzului la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, fiind diagnosticate cu fracturi, traumatisme craniene şi luxaţii la mâini şi picioare în urma impactului cu solul.
Majoritatea persoanelor au fost internate la Secţia de Ortopedie a Spitalului. Şi Serviciul de Ambulanţă a fost asaltat de numărul mare de solicitări primite de la diferite persoane care au căzut din cauza trotuarelor îngheţate.
'A crescut numărul de solicitări cu 15-20% faţă de zilele trecute, din cauza poleiului şi gheţii de pe jos. Au fost foarte multe accidente de circulaţie, dar şi foarte multe persoane au solicitat ambulanţa pentru că au căzut pe gheaţă', a declarat Cristi Onia, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SABIF: 1.243 de solicitări, în ultimele 24 de ore; 56 - suspiciuni de fracturi, entorse, luxaţii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.243 de solicitări, dintre acestea 638 reprezentând urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul instituţiei, medicul Alis Grasu.
SABIF: 1.299 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Vrancea: Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi ale mâinilor sau picioarelor Focşani, 10 ian /Agerpes/ - Zeci de vrânceni au ajuns la spitalul din Focşani cu fracturi, după ce au căzut pe gheaţa formată pe trotuarele din municipiu.
Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.
SABIF: 1.392 de solicitări, în ultima perioadă; dintre acestea, 763 - urgenţe Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat de miercuri, de la ora 11,00, până joi, la ora 12,00, un număr de 1.392 de solicitări, dintre acestea 763 fiind urgenţe de cod galben şi roşu, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Vrancea: Canicula a mărit numărul solicitărilor la Ambulanţă Servicul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat, luni, pentru circa 100 de cazuri de leşin din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile.