Cele mai citite
 


Gala Medica Academica premiază excelenţa în medicină
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Gala Premiile Medica Academica va avea loc vineri, în cadrul evenimentului urmând să fie acordate distincţii celor care au contribuit la o schimbare pozitivă a sectorului medical românesc.
Evenimentul, organizat de Tarus Media sub egida Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (AOSR), reprezintă un tribut adus excelenţei medicale româneşti, celor care prin activitatea lor au contribuit la transformarea pozitivă a medicinii româneşti.
Categoriile de premii pentru care s-au făcut nominalizări sunt următoarele: Premiul 'Dan Setlacec' acordat de AOSR şi Medica Academica pentru cea mai bună realizare în chirurgie (se va acorda unui tânăr medic sub 40 de ani); Premiul acordat de Fundaţia 'Nicolae Cajal' pentru cea mai bună realizare în domeniul cercetării fundamentale în medicină; Premiul Medica Academica pentru întreaga activitate; Premiul Medica Academica pentru o comunitate sănătoasă; Premiul Medica Academica pentru business medical, Premiul Medica Academica pentru contribuţie în revistă; Premiul acordat de Fundaţia Gerota şi MedicalStudent.ro (se va acorda unui student la Medicină) pentru implicarea activă în proiecte educaţionale studenţeşti în domeniul medical.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gala Medica Academica Gala Medica Academica, eveniment organizat de Tarus Media, sub egida Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, a decernat joi seară premiile pentru excelenţă.
Gala Premiilor Medica Academica, la a patra ediţie Gala Premiilor Medica Academica, aflată la cea de-a patra ediţie, şi-a desemnat miercuri seara câştigătorii.
Personalităţi din domeniul medical au fost premiate în cadrul Galei Medica Academica Profesioniştii din domeniul medical care s-au distins de-a lungul acestui an prin realizări deosebite în sprijinul sănătăţii pacienţilor, în cercetarea fundamentală, în cercetarea clinică medicală, dar şi cei din domeniile administrativ şi organizatoric au fost premiaţi miercuri seară în cadrul celei...
Cluj: ''Medica Academica'' despre noua directivă europeană în transplantul de organe Numărul din luna iunie al revistei ''Medica Academica'' - care apare sub egida Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, în excelente condiţii grafice şi cu un sumar interesant, dedică unul dintre articole noii directive europene privind transplantul de organe.
Premii OMS pentru Coaliţia România Respiră şi deputatul Aurelia Cristea Coaliţia România Respiră şi deputatul Aurelia Cristea au primit luni, la sediul Ministerului Sănătăţii, premii din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru eforturile susţinute şi rezultatele în adoptarea legislaţiei de interzicere a fumatului în spaţiile publice închise.
Societatea Studențească de Chirurgie din România organizează a XI a Ediție a workshop-ului de Chirurgie Plastică “Basic Plastic and Reconstructive Surgery Procedures” Studentii din anii clinici ai Facultații de Medicină Generală ai U.M.F. "Carol Davila"Bucuresti învată tehnici de bază din chirurgia plastică sub îndrumarea doctorilor din Clinica de chirurgie plastică și reparatorie condusă de Prof. Dr. Ioan Lascăr (SCUB)