Cele mai citite
 


Vaslui: Copil în comă alcoolică, găsit cu hipotermie în stradă
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de 15 ani din municipiul Bârlad a fost transportat în comă alcoolică şi cu hipotermie, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Copii 'Sfântul Nicolae'.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, minorul a fost găsit căzut în stradă de nişte trecători, care au sunat la 112.
'Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj cu medic. Minorul era în comă alcoolică, stătea de ceva vreme căzut în stradă şi din această cauză se instalase şi stare de hipotermie. Am preluat pacientul şi l-am transportat la spital, unde se află şi în prezent sub observaţie medicală', a declarat vineri pentru AGERPRES Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Aceasta a mai afirmat că în continuare ambulanţele circulă cu mare dificultate din cauza drumurilor care sunt acoperite cu zăpadă sau gheaţă şi din cauza lipsei materialului antiderapant.
'Pe lângă zăpadă şi gheaţă, noaptea trecută am mai avut şi ceaţă. Foarte puţin material antiderapant pe şosele, în unele locuri nu s-a dat cu nimic. Ajungem cu întârzieri la bolnavi din această cauză. Maşinile patinează iar în unele sate mai îndepărtate se intră foarte greu', a spus Maria Ungureanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Vaslui: Copil găsit de colegii de şcoală în comă alcoolică într-un şanţ Un copil în vârstă de 11 ani din localitatea vasluiană Chirceşti a ajuns miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui în comă alcoolică.
Vaslui: Un bătrân a ajuns la spital în comă şi cu hipotermie Un bărbat în vârstă de 88 de ani, din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, a fost transportat, miercuri, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit căzut pe stradă.