Cele mai citite
 


Asigurările medicale private vor deveni un lucru obişnuit până în 2015
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciile medicale private, corelate cu asigurările medicale private, reprezintă singura soluţie de ieşire din catastrofa spre care se îndreaptă sistemul medical, afirmă preşedintele MediHelp Internaţional, Zahal Levy.
'Guvernul trebuie să înţeleagă că serviciile medicale private, dreptul la alegerea facilităţilor în care aceste servicii pot fi acordate, corelate cu asigurările medicale private, reprezintă singura soluţie de ieşire din această catastrofă spre care se îndreaptă sistemul medical', a spus Levy, în cadrul unei întâlniri private a comunităţii oamenilor de afaceri din Bucureşti.
Levy a adăugat că abonamentul tradiţional limitează pacientul care poate primi astfel serviciile medicale doar în cadrul unei anumite clinici, venind în contradicţie cu politica 'liberei alegeri', care ar trebui promovată de Guvern.
În opinia acestuia, asigurările private de sănătate vor înlocui, până în 2015, produsele de tip abonament medical ale diverselor clinici. MediHelp Internaţional reprezintă mai multe companii de asigurări medicale internaţionale de top şi este prezentă pe piaţa din România încă din 1999.
Cei care aleg pachetele de sănătate oferite de MediHelp au libertatea de a merge la orice medic doresc, orice clinică sau spital, de stat sau private, din Europa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sondaj: Medicii şi spitalele private din România - în topul încrederii pacienţilor; spitalele de stat - pe ultimul loc Medicii şi spitalele private din România se află în topul încrederii pacienţilor în componentele sistemului medical românesc, în timp ce spitalele de stat se află pe ultimul loc în acest clasament, potrivit unui sondaj realizat de IMAS împreună cu Centrul pentru inovaţie în medicină.
Deloitte: 33 de companii româneşti în top 500 Europa Centrală, România ocupă locul 5 în regiune Un număr de 33 de companii româneşti au fost incluse în Top 500 Europa Centrală 2010, realizat de Deloitte, România menţinându-se pe locul cinci în rândul ţărilor din regiune, informează un comunicat al companiei de consultanţă.
Alianţa pentru Sănătate din România a lansat Pactul pentru sănătate Alianţa pentru Sănătate din România a lansat marţi Pactul pentru sănătate în România 2015-2025, care propune ca principale măsuri alocarea a 5% din PIB pentru sistemul medical până în anul 2020 şi înfiinţarea unui Consiliu naţional pentru politicile din acest domeniu.
România ignoră normele europene şi duce o politică suicidară în sănătate /ONG/ România, stat european, ignoră normele europene şi duce o politică suicidară în domeniul sănătăţii, etalând "o formă crasă de discriminare între cetăţenii" ţării, a declarat miercuri Minodora Cliveti, preşedintele organizaţiei neguvernamentale Menos, într-un comunicat transmis AGERPRES.
Premieră în domeniul medical! - Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În...
Signal Iduna lansează în România două asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea medicală a clientului Grupul Signal Iduna, unul dintre cele mai importante conglomerate financiare din Europa, a anunţat, marţi, lansarea pe piaţa din România a două pachete de asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea stării de sănătate a clientului la încheierea contractului.