Cele mai citite
 


Gorj: CJAS a repartizat peste 10 milioane de lei spitalelor din judeţ
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti şi laboratoarelor de analize din judeţ, medicilor de familie şi Serviciului de Ambulanţă aproximativ 12.400.000 lei, bani primiţi la ultima rectificare de buget.
Preşedintele CJAS Gorj, Gheorghe Cocină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că din totalul sumei primite la rectificare, cea mai mare parte, de circa 10.700.000 lei, a ajuns la cele opt spitale din judeţ, cei mai mulţi bani primindu-i Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, peste 50% din sumă. Unitatea are nevoie de circa 10 milioane lei pentru achitarea datoriilor la furnizorii de servicii medicale şi plata salariilor celor aproximativ 1.100 de angajaţi.
'Din suma totală, 10.700.000 lei au ajuns la spitale, 760.000 lei la Serviciul de Ambulanţă, 470.000 lei la medicii de familie, 260.000 lei pentru dispozitivele medicale şi alţi 100.000 pentru analizele de laborator. Nu am primit sumele pe care le-am cerut, dar banii sunt suficienţi pentru a acoperi perioada rămasă până la sfârşitul anului. Urmează ca pentru plata medicamentelor cu şi fără contribuţie personală să primim alţi bani săptămâna viitoare', a precizat Gheorghe Cocină.
Reprezentanţii CJAS Gorj au solicitat la rectificarea bugetară 30 milioane de lei pentru cheltuielile spitalelor, 4,8 milioane de lei pentru asigurarea medicamentelor din programele naţionale de sănătate, 4,5 milioane de lei pentru medicamentele cu şi fără contribuţie personală şi alţi 700.000 lei pentru procurarea dispozitivelor medicale pentru pacienţii cu proteze.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Gorj: Furnizorii de servicii medicale din judeţ, sancţionaţi de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat unor medici de familie, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii octombrie la furnizorii de servicii medicale din judeţ, suma de 2.684 lei pentru servicii raportate eronat către CJAS, a declarat miercuri, directorul instituţiei, Daniel...
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
Gorj: CJAS a repartizat bugetul pentru primul trimestru unităţilor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a repartizat bugetul pentru primul trimestru al anului către unităţile aflate în relaţie contractuală cu instituţia, cei mai mulţi bani fiind direcţionaţi către spitale, a declarat joi directorul Daniel Bondoc.
Gorj: CAS a distribuit ultima tranşă de bani pentru finanţarea serviciilor spitaliceşti Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti din judeţ ultima tranşă de bani din acest an pentru finanţarea tuturor serviciilor de profil, a declarat directorul instituţiei, Daniel Bondoc.