Cele mai citite
 


Giurgiu: CAS va intra fără datorii în noul an
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu va achita toate datoriile către spitale şi Serviciul de Ambulanţă Giurgiu pentru acest an în urma rectificării bugetare cu suma de aproximativ cinci milioane de lei.
'Domeniile asistenţei medicale care au beneficiat de această suplimentare au fost în primul rând spitalele, Ambulanţa şi asistenţa medicală primară, medicii de familie, medicii specialişti, dar şi laboratoarele de analize medicale şi furnizorii de echipamente medicale', a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, directoarea Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu, Florentina Popescu.
Ea spune că această această alocare suplimentară asigură posibilitatea de a plăti serviciile medicale efectuate de furnizorii de servicii medicale şi, în special, serviciile medicale efectuate de spitale şi de Ambulanţă.
'Practic, aceste sume, care sunt credite bugetare şi se vor plăti până la finalul anului, ne dau acum siguranţă de a intra pe bugetul anului 2011, pe aceste domenii ale asistenţei medicale pe care le-am menţionat, fără datorii către spitale şi Ambulanţă', a precizat Florentina Popescu.
Astfel, medicii de familie din judeţ vor primi suma de 120.000 de lei, medicii specialişti - 11.000 de lei, laboratoarele de analize - 130.000 de lei, Ambulanţa - suma de 789.000 lei, pentru dispozitive medicale va fi alocată suma de 231.000 de lei iar pentru spitale - aproape patru milioane de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: CAS a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Călăraşi informează printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES că este prima instituţie din ţară care a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 cu toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract...
Teleorman: Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut pentru asistenţa medicală primară Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru asistenţa medicală primară în judeţul din sudul ţării, se arată într-un raport dat publicităţii marţi de această instituţie.
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Mureş: Aproape 8.500 de carduri naţionale de sănătate nu au fost ridicate încă de medicii de familie Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a făcut, miercuri, un apel la medicii de familie să vină şi să ridice cele aproape 8.500 de carduri naţionale de sănătate, astfel încât pacienţii să poată beneficia de asistenţă medicală.
Covasna: Protocol pentru asigurarea serviciilor medicale în perioada protestului medicilor Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Covasna a anunţat joi că va semna un protocol de colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică, Serviciul de Ambulanţă şi spitalele din judeţ, care le va permite pacienţilor să beneficieze în mai mare măsură de servicii medicale în policlinicile...
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului nota referitoare la finanţarea FNUASS a furnizorilor de servicii medicale din privat Ministerul Sănătăţii a prezentat miercuri în Guvern o notă privind finanţarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a furnizorilor de servicii medicale din sistemul privat.