Cele mai citite
 


Covasna: Noul director al Spitalului Judeţean a demarat consultări cu pacienţii şi angajaţii
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, juristul Andr?s-Nagy R?bert, care a câştigat recent concursul pentru această funcţie, a demarat vineri consultări cu pacienţii, dar şi cu angajaţii din subordine pentru a identifica principalele deficienţe ale instituţiei şi a stabili priorităţile.
În cursul dimineţii, acesta s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor bolnavilor de diabet, hemofilie şi cancer şi cu o parte dintre medici, propunându-şi ca în următoarele zile să viziteze toate secţiile din spital.

'Scopul meu principal este ca Spitalul din Sfântu Gheorghe să ofere servicii în funcţie de necesităţile şi aşteptările pacienţilor, să le oferim servicii medicale de calitate, cu rapiditate şi eficienţă maximă. (...) De aceea, consider că e foarte important să ţinem cont de părerile medicilor în stabilirea deciziilor strategice, dar şi de părerile pacienţilor, ca să aflăm care sunt aşteptările lor în ce priveşte serviciile medicale', a declarat Andr?s-Nagy R?bert în cadrul unei conferinţe de presă prilejuite de instalarea în funcţie.
El a susţinut că îşi propune să aibă o relaţie corectă şi constructivă şi cu sindicatul Sanitas, menţionând totodată că, cel puţin deocamdată, nu se gândeşte la restructurări, deoarece este nevoie de toţi oamenii.

Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe este cea mai mare unitate medicală din Covasna, cu 25 de secţii, şi tratează anual 24.000 de pacienţi.

De aproape patru ani, Spitalul se află în consolidare, dar deocamdată a fost finalizat doar un singur corp de clădire, cu cinci etaje, în care s-au investit 5,3 milioane de lei.
Lucrările au vizat în special structura de rezistenţă, care era extrem de şubredă, dar în paralel s-au realizat şi lucrări de modernizare a saloanelor şi a sălilor de tratament.

Următoarea etapă vizează consolidarea corpului B al clădirii, unde lucrările au început deja la nivelul parterului.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Henning Janos, a declarat pentru AGERPRES că Spitalul Judeţean va beneficia şi de dotare cu aparatură medicală modernă printr-un proiect finanţat de Uniunea Europeană cu 18 milioane de euro.
'În primăvara anului viitor vom obţine aprobarea finală a proiectului şi, din acel moment, într-un an şi jumătate vom avea la Sfântu Gheorghe un spital modern, cu dotări la nivelul secolului XXI', a mai spus Henning Laszlo.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Lucrările de consolidare şi modernizare a SJU se vor finaliza luna viitoare Lucrările de consolidare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, se vor finaliza până la sfârşitul acestui an, a declarat miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor.
Şeful IJC Covasna, Mild Zoltan: Lucrările de consolidare a SJU au fost oprite într-un punct vulnerabil Lucrările de consolidare a structurii de rezistenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe au fost oprite într-un 'punct vulnerabil' şi trebuie reluate cât mai repede pentru a nu fi periclitată siguranţa clădirii şi a pacienţilor, afirmă directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii...
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.
Covasna: Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, aproape de finalizare Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, au intrat în ultima etapă şi se vor încheia în decurs de câteva luni, a declarat joi managerul general al instituţiei, Andras Nagy Robert.
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de consolidare cu sprijinul Consiliului Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe mai are nevoie de trei milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de consolidare a clădirii principale, lucrări începute în urmă cu aproape cinci ani cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.
Covasna: Trei candidaţi pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe Trei persoane s-au înscris la concursul pentru funcţia de director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe - economistul Beres Andras, juristul Andras Robert şi actualul manager Torok Zsuzsanna care a condus instituţia în ultimii patru ani.