Cele mai citite
 


Suceava: Administratorul unui magazin de vise din Câmpulung Moldovenesc, reţinut de poliţişti
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Administratorul unui magazin de vise din Câmpulung Moldovenesc a fost reţinut pentru 24 de ore pentru punere în vânzare de droguri de risc.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Gabriel Panţîru, a informat, vineri, că poliţiştii suceveni au ridicat de 170 de plicuri de etnobotanice de la un magazin de vise din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar administratorul societăţii a fost reţinut pentru infracţiuni la Legea 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Potrivit IPJ Suceava, la sfârşitul lunii noiembrie, poliţişti ai Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Suceava, au documentat activitatea infracţională a lui N. Cristian, de 34 de ani, din Galaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în vânzare şi deţinere de droguri de mare risc.

Gălăţeanul este suspectat că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, a închiriat un spaţiu comercial în Câmpulung Moldovenesc şi, fără autorizaţie din partea autorităţilor locale, a oferit spre vânzare produse de tip 'etnobotanice'.
În urma controalelor efectuate de poliţişti la punctul de lucru al societăţii deschis în Câmpulung Moldovenesc, au fost ridicate, în vederea analizelor de laborator, 170 de plicuri de produse 'etnobotanice'. În 20 dintre aceste plicuri s-a pus în evidenţă prezenţa drogului JWH 018, inclus în Tabelul anexă nr.1 al Legii nr.143/2000, în categoria drogurilor de mare risc.

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul DIICOT Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspect şi reţinerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în vânzare şi deţinere de droguri de risc fără drept şi urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.
Cel în cauză a fost introdus, vineri, în Arestul IPJ Suceava, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Parteneriat internaţional în lupta antidrog Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a devenit membru al Reţelei Internaţionale de Promovare a Incluziunii Sociale, Egalităţii de Şanse şi Combatere a Sărăciei 'Street Children Network Europe'.
Suceava: Reţinut pentru deţinere de droguri de risc Un bărbat din Turda a fost reţinut, vineri, pentru 24 de ore fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.
Botoşani: Percheziţii şi reţineri ale procurorilor DIICOT în cazul unor comercianţi de droguri Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, sub coordonarea unui procuror de la Biroul Teritorial Botoşani din cadrul Direcţiei de ...
Percheziţii DIICOT la traficanţi de droguri; 52 de consumatori, internaţi de urgenţă în spital Procurorii DICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat 28 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Tulcea în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare...
Galaţi: Numărul consumatorilor de droguri a scăzut semnificativ Numărul persoanelor care au ajuns, în primele şase luni ale acestui an, la camerele de gardă ale spitalelor din Galaţi ca urmare a consumului de droguri/substanţe noi cu efecte psihoactive (SNPP) a scăzut considerabil faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat marţi directorul Direcţiei de...
DIICOT: Aproximativ şase kilograme de droguri, descoperite la percheziţiile din Bucureşti şi Galaţi Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au confiscat, în urma percheziţiilor desfăşurate luni la mai multe magazine care comercializau produse etnobotanice din Bucureşti şi Galaţi, aproximativ şase kg droguri, 2.400 plicuri conţinând droguri...