Cele mai citite
 


Vaslui: Gravida a ajuns la ambulanţă şi este posibil să nască înainte de a ajunge la spital
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 5 dec /Agerpres/ - Gravida din localitatea Tătărăni a ajuns la ambulanţa în care o aştepta un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, după aproximativ două ore, timp în care a mers prin zăpadă cu căruţa cinci kilometri.
Potrivit SAJ Vaslui, femeia, aflată la a cincea naştere, avea contracţii la două minute şi din această cauză este foarte posibil ca ea să nască în salvare, în drum spre maternitate.
'Dacă naşte în salvare înainte de a ajunge la spital, nu e nicio problemă. Ambulanţa trimisă de noi la solicitare este echipată din punct de vedere medical cu tot ce trebuie ca să facă faţă situaţiei. Noi am ţinut permanent legătura cu soţul gravidei prin telefon pe parcursul drumului străbătut de cei doi prin zăpadă cu căruţa. Gravida va fi transportată la Spitalul Municipal Huşi', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
O salvare aparţinând SAJ Vaslui nu a putut ajunge duminică dimineaţă pentru a prelua o gravidă din localitatea vasluiană Tătărăni, din cauza drumului înzăpezit.
Salvarea nu a mai putut înainta atunci când mai avea doar cinci kilometri până la casa gravidei.
Potrivit SAJ Vaslui, drumul este plin de zăpadă şi nu s-a împrăştiat material antiderapant. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Gravida care a venit cu căruţa la ambulanţă a născut în salvare Vaslui, 5 dec /Agerpres/ - Gravida în vârstă de 36 de ani, din localitatea Tătărăni, judeţul Vaslui, care a fost nevoită să vină cu căruţa prin zăpadă 5 kilometri pentru a fi preluată de ambulanţă, a născut în salvare imediat după ce a ajuns la ea.
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţe blocate în zăpadă Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui ajung marţi cu dificultate la pacienţi din cauza celor patru drumuri naţionale şi nouă drumuri judeţene blocate.
Vaslui: Echipajul de la Salvare a ajuns la pacientul găsit în zăpadă, dar acesta era decedat Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a ajuns la pacientul găsit miercuri dimineaţă în zăpadă de nişte cetăţeni, dar acesta era decedat.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...