Cele mai citite
 


Vaslui: Gravida care a venit cu căruţa la ambulanţă a născut în salvare
duminică, 5 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 5 dec /Agerpres/ - Gravida în vârstă de 36 de ani, din localitatea Tătărăni, judeţul Vaslui, care a fost nevoită să vină cu căruţa prin zăpadă 5 kilometri pentru a fi preluată de ambulanţă, a născut în salvare imediat după ce a ajuns la ea.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, femeia, aflată la a cincea naştere, a născut un băiat cu o greutate de 3,5 kilograme, care, spun medicii, este sănătos.
'Pacienta avea contracţii din două în două minute şi am prevăzut că va naşte pe drum. Frica noastră a fost să nu nască pe câmp în căruţă. Am trimis după ea un echipaj pregătit pentru a interveni în cazul în care naşte. Am ţinut legătura telefonic cu bărbatul gravidei pe tot parcursul drumului, străbătut de cei doi prin zăpadă cu căruţa', a declarat duminică pentru AGERPRES Maria Ungureanu, medic la SAJ Vaslui.
O salvare aparţinând SAJ Vaslui nu a putut ajunge duminică dimineaţă pentru a prelua o gravidă din localitatea vasluiană Tătărăni, din cauza drumului înzăpezit.
Salvarea nu a mai putut înainta atunci când mai avea doar cinci kilometri până la casa gravidei.
Potrivit SAJ Vaslui, drumul este plin de zăpadă şi nu s-a dat cu material antiderapant. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Gravida a ajuns la ambulanţă şi este posibil să nască înainte de a ajunge la spital Vaslui, 5 dec /Agerpres/ - Gravida din localitatea Tătărăni a ajuns la ambulanţa în care o aştepta un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, după aproximativ două ore, timp în care a mers prin zăpadă cu căruţa cinci kilometri.
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţe blocate în zăpadă Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui ajung marţi cu dificultate la pacienţi din cauza celor patru drumuri naţionale şi nouă drumuri judeţene blocate.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Echipajul de la Salvare a ajuns la pacientul găsit în zăpadă, dar acesta era decedat Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a ajuns la pacientul găsit miercuri dimineaţă în zăpadă de nişte cetăţeni, dar acesta era decedat.