Cele mai citite
 


Iaşi: Număr mare de internări cu fracturi din cauza gheţii
marţi, 7 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 100 de persoane au ajuns, la sfârşitul săptămânii trecute, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, din cauza traumatismelor suferite în urma căderii pe gheaţă.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Sfântul Ioan din Iaşi, susţine că doar în cursul dimineţii de luni aproape 20 de persoane au ajuns cu fracturi de pumn, gleznă, antebraţ sau bazin. Aceştia au necesitat evaluare clinică, imagistică şi biologică în echipa mixtă - medic de urgenţă-ortoped-traumatolog.
'Mulţi dintre aceşti pacienţi au rămas internaţi în singura secţie de ortopedie-traumatologie de urgenţă din Iaşi. Recomandăm persoanelor vârstnice să evite deplasarea în primele ore ale dimineţii pentru a evita accidentele nedorite, precum şi prezentarea cât mai rapidă într-un serviciu specializat în tratamentul traumei', a declarat dr. Ciuhodaru.
Tot din cauza zăpezii, pe drumul naţional Iaşi - Vaslui, la intrarea în localitatea Schitu Duca, şoferul unui autoturism, care circula dinspre Iaşi, a prins o bucată de gheaţă, s-a răsucit pe şosea, după care s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Şoferul, în vârstă de 30 de ani, a suferit răni grave la cap şi torace. El a fost dus la Spitalul de neurochirurgie din Iaşi în stare de inconştienţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: La spital, în urma deflagraţiei produsă de o butelie defectă O femeie din localitatea Deleni a fost adusă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timp ce încerca să-şi salveze copilul dintr-un incendiu produs de deflagraţia unei butelii defecte.
Iaşi: 10 intoxicaţii cu etnobotanice într-o singură gardă Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi sunt alarmaţi de creşterea numărului consumatorilor de plante etnobotanice după ce în ultima gardă au acordat îngrijiri medicale pentru 10 de persoane care au consumat astfel de produse.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: Un nonagenar a leşinat de căldură, pe holurile Prefecturii Un nonagenar a fost adus, joi după-amiază, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a leşinat din cauza căldurii în clădirea în care se află Instituţia prefectului.