Cele mai citite
 


Produsele balneare şi de welness din România, incluse în oferta TUI Vital
marţi, 7 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Produsele balneare şi de welness româneşti ar putea fi incluse în oferta TUI Vital, ofertă care ar putea fi preluată atât de divizia Germania, cât şi de divizia Scandinavia, a treia piaţă consumatoare de produse de turism de sănătate din Europa, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).
Reprezentanţii MDRT şi cei ai concernului german TUI au purtat discuţii privind colaborarea dintre cele două părţi cu prilejul lansării brandului turistic al României pe piaţa germană, la Munchen.
De asemenea, au fost identificate o serie de acţiuni comune care urmează să se deruleze pentru revenirea, din anul 2012, a tour operatorului TUI Nordic în România.
Operatorul german ITS, marcă a concernului REWE, al doilea mare tour operator german din punctul de vedere al profitului, a anunţat, la M?nchen, că va integra Delta Dunării în programul oferit turiştilor germani. Importantă este şi extinderea colaborării MDRT cu ITS în domeniul călătoriilor în oraşe, prin includerea de noi hoteluri în cataloagele sale, datorită creşterii cererii cu 20%, în ultimul an, potrivit MDRT.
FTI (Frosch Touristik International) va vinde România, ca destinaţie turistică, începând din 2011, oferta turistică a României fiind prezentată pe parcursul a 20 de pagini în cataloagele tour operatorului şi conţinând sejururi pe litoral, călătorii în oraşe, circuite culturale şi circuite individuale.
Evenimentul de lansare a brandului turistic al României la Munchen s-a derulat în contextul în care piaţa germană reprezintă una dintre pieţele prioritare pentru România, în primele nouă luni ale anului 2010, România fiind vizitată de 310.483 de turişti germani. AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)

ID: 1901546; Data: 2010-12-06 13:07:47; Fluxuri: Economic Intern; Redactori: e:cli,v:nik
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 30 MAI - 5 IUNIE - ECONOMIC Marşul de protest al sindicaliştilor din Educaţie, determinat de proiectul Ordonanţei privind salarizarea bugetarilor, dar şi protestele de la Palatul Cotroceni ale sindicatelor afiliate la BNS, avaria în reţeaua de electricitate, care a afectat judeţele Argeş şi Vâlcea şi raportul Consiliului concurenţei...
MDRT ar putea organiza până la sfârşitul acestui an prima conferinţă internaţională de turism de sănătate Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului ar putea organiza, până la finele acestui an, posibil în septembrie-octombrie, prima conferinţă internaţională de turism de sănătate, a declarat, pentru AGERPRES, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin - ITB, Emilian Imbri, consilier al ministrului...
INTERVIU/Dumitru Băiculescu(ANSVSA):România poate controla şi elimina boala limbii albastre numai prin vaccinarea tuturor rumegătoarelor România poate controla şi elimina boala limbii albastre numai prin vaccinarea tuturor animalelor rumegătoare pe o perioadă de trei ani, a declarat noul preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Dumitru Băiculescu, într-un interviu acordat AGERPRES...
România şi-a propus să atragă aproximativ 1.000 de turişti englezi în staţiunile balneare Londra, 7 nov - Trimisul special AGERPRES, Roxana Clinciu, transmite: România a lansat, luni, la Târgul de Turism World Travel Market de la Londra, Ghidul Staţiunilor Balneoclimaterice, iar autorităţile estimează că vor atrage aproximativ 1.000 de turişti englezi în primul an de la lansare.
Cseke Attila: Voi continua introducerea de reguli în sistemul de sănătate (interviu) Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a subliniat, în cadrul unui interviu acordat AGERPRES, că trebuie introduse reguli în sistemul de sănătate, care să fie respectate de toţi. Altfel, sistemul nu se va putea situa la nivelul celor din străinătate, a completat el. Ministrul a vorbit şi despre semnarea...
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.