Cele mai citite
 


ASP Tulcea intenţionează să mai achiziţioneze peste 1.000 de doze de vaccin antigripal
luni, 6 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tulcea, 6 dec /Agerpres/ - Dozele gratuite de vaccin antigripal din stocurile Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Tulcea sunt aproape epuizate, conducerea instituţiei intenţionând să mai achiziţioneze 1.500 de doze.
ASP a primit în urmă cu aproape o lună circa 20.000 de doze de vaccin antigripal destinate populaţiei înscrise în grupele de risc, 50% dintre ele fiind utilizate deja de medicii de familie.
''Intenţionăm să mai cumpărăm circa 1.500 de doze de vaccin, în condiţiile în care mai avem de imunizat circa 7.500 de persoane din grupele de risc'', a declarat luni pentru AGERPRES directoarea ASP, Laura Militaru.
Ea a mai spus că această primă etapă a campaniei de vaccinare gratuite s-a adresat persoanelor cu vârste peste 65 de ani, celor cu boli cronice, boli respiratorii şi cardiovasculare, copiilor şi bătrânilor instituţionalizaţi, conform recomandărilor de specialitate.
Potrivit sursei citate, în timpul campaniei de vaccinare nu s-au înregistrat probleme deosebite, prima etapă urmând să se încheie luna aceasta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Dozele de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a început distribuţia către medicii de familie a celor 5.400 de doze de vaccin antigripal, primite din partea Ministerului Sănătăţii.
MS: 500.000 de doze de vaccin antigripal în sezonul 2015-2016; aproximativ 80.000 de persoane vaccinate de la demararea campaniei Aproximativ 80.000 de persoane au fost vaccinate în primele două săptămâni de la demararea campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon, informează un comunicat al MS transmis joi AGERPRES.
Tulcea: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal către medicii de familie Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a început miercuri distribuirea primelor 6.200 de doze de vaccin antigripal către medicii familie din judeţ.
Tulcea: Distribuţia vaccinurilor antigripale gratuite, finalizată Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a distribuit medicilor cele 9.700 de doze de vaccin antigripal destinate imunizării gratuite a unei părţi din populaţia judeţului care se încadrează în grupele de risc, potrivit directoarei instituţiei, Mihaela Nicolau.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: Vaccinuri antigripale gratuite pentru persoanele din focarul de gripă aviară din Pardina Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a alocat 30 de doze de vaccin antigripal pentru imunizarea persoanelor din gospodăria în care a fost identificat focarul de gripă aviară H5N8 din localitatea Pardina.