Cele mai citite
 


Varujan Pambuccian: Există două variante pentru acoperirea deficitului bugetului asigurărilor de sănătate
marţi, 7 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat, luni, că există două variante pentru acoperirea deficitului bugetului asigurărilor de sănătate.
'Sunt două variante mari şi late: ori contribuţii de la cei care nu contribuie şi nu sunt pensionari, ori contribuţii de la pensionarii sub 1.000 de lei. Nu sunt alte alte variante, trebuie să acoperi 1,4 miliarde (de euro, n.r.). Avem 850.000 de oameni care nu contribuie, dar beneficiază. Şi nu sunt pensionari. Este o mare problemă asta', a afirmat Pambuccian.

El a arătat că parlamentarii din grupul minorităţilor urmează să ia o decizie în privinţa variantei pe care o vor susţine.

Reprezentanţii grupului minorităţilor naţionale s-au întâlnit, luni, cu ministrul Finanţelor şi cu ministrul Muncii. Cei doi membri ai Guvernului le-au prezentat situaţia bugetului pe 2011.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Peste 22.000 pensionari vor plăti contribuţii de sănătate Peste 22.000 de pensionari vrânceni vor plăti, de la începutul anului viitor, contribuţii de 5,5 % din pensii către Fondul de asigurări de sănătate, conform noilor prevederi aprobate de Guvern.
Ponta: Reîntregirea salariilor bugetarilor din decembrie şi returnarea CASS-ului eronat către pensionari în tranşe egale Salariile bugetarilor vor fi reîntregite în decembrie 2012 la valoarea de dinainte de tăierile din 2010 iar pensionarilor li se vor restitui începând cu 1 iunie sumele oprite eronat drept contribuţii la asigurările de sănătate (CASS), în tranşe egale cu ceea ce guvernele anterioare au încasat, a decis...
Iaşi: Conservatorii îi susţin pe pensionari să îşi recupereze banii reţinuţi de stat pentru fondul CASS Reprezentanţii filialei ieşene a Partidului Conservator au declarat, marţi, presei, că-i sprijină pe pensionarii care doresc să depună acţiune în instanţă pentru recuperarea sumelor reţinute fără temei legal începând din ianuarie 2011, în baza Ordonanţei de Urgenţă 107/2010.
Premierul spune că şeful statului s-a opus returnării către pensionari a banilor reţinuţi pentru CASS Premierul Victor Ponta a declarat joi seară că preşedintele Traian Băsescu s-a opus returnării banilor reţinuţi ilegal pensionarilor în 2011, pentru contribuţii la asigurările sociale şi de sănătate.
Alba: Peste 41.000 de pensionari plătesc contribuţie de asigurări sociale de sănătate Peste 43% din pensionarii din Alba, care au o pensie de peste 740 de lei, primesc o pensie mai mică din luna ianuarie, în condiţiile în care li se reţine 5,5% pentru plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate.
Brăila: Peste 34.000 de pensionari trebuie să îşi primească sumele reţinute pentru asigurările sociale de sănătate Peste 34.000 de pensionari din Brăila trebuie să îşi primească înapoi sumele reţinute pentru asigurările de sănătate, după cum a anunţat directorul Casei Judeţene de Pensii Brăila, Sorin Enache.