Cele mai citite
 


Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală
marţi, 7 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulator pentru toate specialităţile clinice, precum şi spitalizare de zi, investigaţii de laborator şi investigaţii de imagistică medicală.

 

 

În completarea serviciilor oferite până în prezent prin Centrul de Excelenţă în Urologie pentru depistarea precoce şi tratamentul cancerului de prostată, MEDAS pune la dispoziţia pacienţilor Cabinetul de Chirurgie a penisului şi uretrei, pentru diagnostic şi evaluare în vederea stabilirii tipului de tratament în următoarele afecţiuni:
·        Maladia Peyronie
·        Disfuncţia erectilă
·        Stricturi uretrale
·        Hipospadias
·        Incontinenţă urinară

Având o suprafață totală peste 2.500 de m2 şi beneficiind de personal medical profesionist, tehnologie şi echipamente moderne, Clinica MEDAS Unirea dispune de:
·        23 de cabinete medicale acoperind toate specialitățile clinice;
·        Bază de tratament pentru servicii de fiziokinetoterapie complet dotată;
·        Servicii de stomatologie;
·        Secție de spitalizare de zi;
·        Laborator propriu pentru analize medicale
              – Hematologie
              – Biochimie
              – Imunologie
              – Microbiologie
              – Anatomie patologică
şi în premieră:
              – Biologie moleculară – suport al Centrului de Excelenţă pentru depistarea cancerului de prostată prin utilizarea metodei amplificării mediate genic a PCA3  - ARN mesager specific prostatei care este supra-reprezentat în cancerul de prostată. Acest test constituie de altfel o premieră la nivel naţional, MEDAS fiind singurul Centru Medical unde este disponibilă această investigaţie.
 
·        Departament de radiologie şi imagistică medicală:
             – Radiologie convenţională
             – Radiologie dentară (ortopantomografie şi retroalveolară)
             – Mamografie
             – Computer Tomograf
             – Osteodensitometrie (DEXA)
             – Ecografie 3D, 4D, abdominală, de organ, de părţi moi, vasculară, urologică etc.
Investiția în acest nou proiect depăşeşte suma 4 milioane de Euro.
 
Pe o piață medicală privată care promovează un business al serviciilor medicale în folosul pacientului, MEDAS îşi propune să dezvolte o cultură a sănătății în beneficiul omului.” subliniază dna Dr. Simona Iolanda Ateia - Director General Centrul Medical MEDAS.
 
Faptul că Centrul Medical MEDAS este permanent orientat către perfecționarea serviciilor oferite a dus la o clasare a noastră pe locul II în sectorul 3, în cadrul ediției a XVII-a 2010 a Topului Firmelor din București, realizat de CCIR/CCIB. Indicatorii de ierarhizare a competitorilor au fost: cifra de afaceri netă, profitul brut din exploatare, rata profitului, eficienţa utilizării capitalului angajat şi resurse umane. De asemenea, în ultimii ani MEDAS s-a situat pe locurile fruntaşe în evaluările caselor de asigurări de sănătate în vederea contractării.
 
Acest proiect este rezultatul colaborării dintre MEDAS, Retail Group si Medical Finance – consultant şi integrator de proiecte medicale, care a asigurat obţinerea soluţiei optime de finanţare pentru dotarea tehnică cu aparatură a noii clinici.  “Am crezut cu tărie în acest proiect încă de la primele întâlniri cu conducerea MEDAS. Ca urmare, am fost pe aceeaşi lungime de undă încă de la elaborarea primelor schiţe cu destinaţiile finale pentru fiecare specialitate medicală şi a circuitelor medicale optime conform normelor şi legislaţiei în vigoare, până la asigurarea compatibilităţii tuturor soluţiilor tehnice oferite şi implementarea acestora. În final, putem afirma cu siguranţă că noua clinică Medas Unirea are toate atuurile unei investiţii de succes – locaţie excelentă, dotare tehnică de ultimă generaţie, specialişti de înalt renume”, a afirmat domnul Daniel Badic, director executiv Medical Finance.
 
 Aflat de șapte ani pe piața serviciilor medicale private, MEDAS a făcut investiții majore concretizate în deschiderea de noi centre medicale şi în dotarea acestora cu aparatură şi tehnologie de ultimă generație. Anul 2011 va marca trecerea într-o nouă etapă de dezvoltare a societăţii - în proiectele MEDAS fiind inclusă şi deschiderea unui prim spital propriu.
 
Inaugurat în anul 2004, C.M. MEDAS deţine în prezent patru clinici medicale:
·        MEDAS Professional – servicii medicale clinice de specialitate, precum şi servicii medicale paraclinice
·        MEDAS Gabroveni – servicii de medicina muncii şi medicină de familie
·        MEDAS Titan – servicii medicale clinice de specialitate, precum şi servicii medicale paraclinice
·        MEDAS Unirea – servicii medicale integrate clinice de specialitate şi servicii paraclinice
şase laboratoare de analize medicale din care patru în Bucureşti, unul în Giurgiu şi unul în Piteşti, şi cinci departamente de investigaţii de Radiologie şi Imagistică Medicală:
·        MEDAS Unirea – Servicii de investigaţii Radiologice şi Imagistică medicală (Radiologie convenţională, Radiologie Stomatologică, Mamografie, Tomografie Computerizată, Osteodensitometrie DEXA, Ecografie)
·        MEDAS Sfânta Maria – Radiologie convenţională, Mamografie (inclusiv cu stereotaxie), Tomografie Computerizată, Rezonanţă Magnetică Nucleară
·        MEDAS Cantacuzino – Tomografie Computerizată
·        MEDAS Titan – Radiologie convenţională, Mamografie, Ecografie
·        MEDAS Professional/ Regina Elisabeta – Rezonanţă Magnetică Nucleară, Ecografie 3D, 4D, abdominală, de organ, de părţi moi, vasculară, morfologie fetală, transvaginală, ecografie de sarcină, elastografie etc.
Toate clinicile MEDAS dețin certificări ISO 9001/2008, iar laboratoarele au acreditare RENAR, respectiv ISO 15189/2007.
 
Centrul Medical MEDAS oferă o gamă largă de servicii medicale de înaltă performanţă, dintre care unele sunt disponibile în sistemul privat numai în reţeaua MEDAS:
-        Investigaţii de endoscopie digestivă prin Videocapsulă Endoscopică de ultimă generaţie – alternativă a endoscopiei clasice, metodă complet non-invazivă pentru pacient
-          Primul test genetic pentru depistarea precoce a cancerului de prostată prin metoda PCA3 – unicul test de acest gen disponibil în România, numai prin Centrul Medical MEDAS
-          Puncția transrectală ghidată ecografic cu examen anatomo-patologic – metodă de diagnosticare a cancerului de prostată; Centrul Medical MEDAS este printre puţinii operatori din sistemul privat din România care oferă acest serviciu, şi este singurul din Bucureşti
-          Tratamentul cancerului de prostată prin metoda HIFU (High Intensity Focus Ultrasound)
-          Tratamentul ultramodern al adenomului de prostată prin The GreenLight Laser Therapy HPS
-          Tratamentul litiazei reno-vezicale (pietre la rinichi/ vezica urinară) prin metoda ESWL (Extracorporeal Shock Wave Lithotripsy) – cu ultrasunete
-          Investigarea gradului de fibroză hepatică cu metoda FibroMax, ce permite evaluarea pacienţilor cu steatoză alcoolică sau non-alcoolică şi a celor cu patologie mixtă prin utilizarea unui algoritm bazat pe markeri serici şi criterii de vârstă, sex, greutate şi înălţime, sau prin intermediul metodei FibroTest – alternativă pentru biopsia hepatică în cazul hepatitelor cronice virale
-          Diagnostic diferenţial al tumorilor maligne versus benigne de sân, tiroidă, ficat, prostată etc., prin măsurarea elasticităţii ţesuturilor efectuată prin tehnica A.R.F.I. cu ecograf Siemens Acuson Antares S2000 3D/4D
-          Microscopie confocală in vivo – diagnostic anatomo-patologic neinvaziv al cancerului de piele (melanom malign) – premieră în sistemul medical privat din România
-          Videodermatoscopie computerizată – metodă de diagnostic de înaltă tehnologie ce permite urmărirea în timp a evoluţiei aluniţelor cu potențial de transformare în cancer cutanat (melanom malign)
 
 
Pentru programări şi informații despre serviciile medicale MEDAS pacienții pot apela numărul nostru unic:
 

Call-Center MEDAS: 021.9232

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Centru de investigaţii medicale, inaugurat la Bacău Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, investiţie în valoare de 1 milion de euro, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale şi mai multor invitaţi din lumea medicală românească, CIM fiind sucursală a Centrului Medical Unirea din Bucureşti.
Investigaţii în premieră naţională la Clinica de Radiologie şi Imagistică Medicală Târgu Mureş Şeful Clinicii de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor Mircea Buruian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că la centrul medical vor fi realizate în curând investigaţii în premieră naţională, după ce a fost dotat cu cel mai...
Aparat de rezonanţă magnetică de înaltă performanţă GE Healthcare România, parte a firmei General Electric, şi Centrul de Diagnostic Imagistic Signa+ anunţă instalarea primului aparat de Rezonanţă Magnetică 3T din România.
Sanador a inaugurat primul spital privat cu servicii medicale complete din România Operator de top pe piata serviciilor medicale private din Romania, Sanador a deschis primului spital clinic cu servicii medicale complete, inclusiv asistenta medicala de urgenta, dezvoltat în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.
Regina Maria a inaugurat a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, numită Regina Maria Brătianu, investiţia necesară fiind 700.000 euro, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.