Cele mai citite
 


Teleorman: La CJ, serviciu nou pentru managementul asistenţei medicale
vineri, 10 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a înfiinţat Serviciul pentru managementul asistenţei medicale, unde vor lucra opt persoane cu funcţii publice sau contractuale.
Vicepreşedintele CJ Teleorman Eugen Vlad a declarat, joi, pentru AGERPRES, că necesitatea înfiinţării unui nou serviciu a fost determinată de punerea în aplicare a actelor normative prin care Consiliului Judeţean i s-a transferat managementul asistenţei medicale pentru şapte unităţi sanitare publice cu paturi din localităţile Alexandria, Roşiorii de Vede, Poroschia, Furculeşti, Cervenia, Balaci şi Deparaţi.
Noul serviciu, aflat în subordinea directă a administratorului public al CJ, nu măreşte numărul personalului instituţiei, posturile fiind preluate de la un alt serviciu, cel privind iniţierea şi derularea proiectelor.
În urma reorganizării aparatului de specialitate al CJ, numărul total de posturi este de 173, din care 152 reprezintă funcţiile publice, iar 18 pe cele de natură contractuală. Alte trei funcţii sunt de demnitate publică aleasă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Consiliul Judeţean a aprobat rectificări bugetare la unităţile spitaliceşti din subordine Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat marţi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, aflat în subordinea sa, rezultând o sumă anuală de peste 54 milioane de lei pentru ambele capitole.
Teleorman: Preşedintele CJ semnalează probleme grave la spitalele preluate Alexandria, 29 oct /Agerpres/ - Raportul comisiei stabilite de Consiliul Judeţean Teleorman pentru verificarea activităţii economico-financiare de la Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, unde s-a preluat din vară managementul asistenţei medicale, a fost înaintat Parchetului, deoarece s-au...
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: Reorganizarea spitalelor reduce numărul paturilor cu 400 Alexandria, 29 mar / Agerpres/ - Numărul total de paturi aprobat pentru unităţile spitaliceşti din judeţul Teleorman este de 1.800, cu 400 mai mic înaintea trecerii la procesul de reorganizare a acestui sector sanitar.
Liviu Dragnea: SMURD va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman va sprijini Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), care a fost inaugurat miercuri la Alexandria în prezenţa primului-ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi a mai mulor autorităţi centrale şi locale.