Cele mai citite
 


A trăit un an cu două foarfeci în stomac
vineri, 10 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timp de un an, un locuitor din Anvers (Belgia), a trăit cu două foarfeci în stomac, fără să ştie. Era o 'amintire' lăsată de un un chirurg distrat, după o operaţie. Pacientul, îm vârstă de 50 de ani, cere medicului despăgubiri în valoare de 80 000 euro, informează postul de radio Europe 1.
Totul a început în 2006 cu o operaţie de urgenţă pentru rezolvarea unei obstrucţii intestinale. 'După două luni, am simţit în stomac ceva ce înţepa patul. Dacă mă întorceam pe stânga sau pe dreapta, acel ceva se mişca împreună cu stomacul meu', povesteşte victima. 'M-am dus din nou la spital. Chirurgul mi-a spus că a rămas ceva de la operaţie şi că va dispărea de la sine.'

Numai că, în lunile următoare, situaţia, în loc să se îmbunătăţească, s-a agravat. Bărbatul a mers atunci la medicul de familie, care i-a prescris o radiografie. 'Când a văzut-o, mi-a spus: +Ştiţi că aveţi două foarfeci în stomac? Iată fotografiile+', adaugă pacientul. Medicul i-a spus atunci că un mic accident în casă i-ar fi putut fi fatal. S-a dus din nou la spital. 'Mi-au propus să fac gratuit operaţia. Normal, erau foarfecele lor', glumeşte el. Bărbatul a fost operat la acelaşi spital, de data asta cu succes. Nu vrea însă să se oprească aici. 'Spitalul propune despăgubiri de circa 5 000 euro', precizează el. Dar, după ce a calculat valoarea despăgubirilor împreună cu un avocat, în conformitate cu legile belgiene, şi-a apreciat prejudiciul la 80 000 euro, & icirc;ncheie Europe 1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Durerea abdominala La un moment sau altul din viaţă, aproape orice om experientează dureri în abdomen. De cele mai multe ori, acestea nu sunt cauzate de o problemă medicală gravă.
Maramureş: Prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac, realizată de medicii SJU Echipa de medici din cadrul Blocului Operator a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare a realizat în premieră prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac (pseudochisto-gastroanastomoza) la un pacient cu pseudochist pancreatic, complicaţie a unei pancreatite acute severe, precizează...
Simulare pe Otopeni: Patru decedaţi şi 16 răniţi, în urma unui accident aviatic Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Codrii Vlăsiei" al judeţului Ilfov au organizat, miercuri, pe Aeroportul Otopeni, un exerciţiu de intervenţie în cazul unui accident aviatic simulat al unei aeronave de pasageri.
Maramureş: Copil internat de urgenţă după ce s-a intoxicat cu ciuperci Un băieţel în vârstă de patru ani din comuna Coltău a fost internat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în urma unei intoxicaţii alimentare cu ciuperci.
Iaşi: Deţinut adus la spital cu ace în stomac Iaşi, 24 sep /Agerpres/ - Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan după ce a înghiţit ace de cusut, bucăţi de sârmă rupte din pat şi chiar o coadă de lingură.