Cele mai citite
 


Aretha Franklin suferă de cancer pancreatic
vineri, 10 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aretha Franklin, cântăreaţa americană cunoscută ca 'regina muzicii soul', a fost diagnosticată cu cancer. În vârstă de 68 de ani, ea se recuperează în urma unei operaţii de cancer pancreatic, informează presa locală din oraşul ei natal, Detroit, citată de Telegraph.
Cântăreaţa a anunţat săptămâna trecută că şi-a anulat toate concertele până în luna mai, la sfatul medicului, fără să dezvăluie natura bolii sale.

Rev Jesse Jackson, prieten vechi al artistei, spune că Franklin 'se recuperează foarte bine' şi are moralul bun. 'Este conştientă, comunică şi se plimbă zilnic pe hol', spune el.

Aretha Franklin este una dintre cele mai populare şi influente cântăreţe din istoria muzicii americane. A câştigat 18 Premii Grammy şi a vândut mai multe single-uri decât oricare altă cântăreaţă. A intrat în Rock'n' Roll Hall of Fame şi a primit în 2005 Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cea mai înaltă distincţie civică americană. Aretha Franklin a cântat şi la instalarea la putere a lui Barack Obama, la Washington, în ianuarie 2009.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incidenţa cazurilor de cancer pancreatic este în creştere, dar gradul de conştientizare rămâne scăzut, avertizează experţii Pe fondul creşterii incidenţei cancerului pancreatic în cadrul populaţiei, gradul de conştientizare în ceea ce priveşte această boală rămâne relativ scăzut, au avertizat specialiştii într-o conferinţă pe tema gastroenterologiei, care a avut loc marţi în Viena.
Aspirina reduce riscul de cancer pancreatic (studiu) Aspirina poate reduce semnificativ probabilitatea dezvoltării uneia dintre cele mai periculoase forme de cancer, potrivit unui studiu al cercetărilor americani, relatează Daily Mail.
Romney protestează după ce Obama l-a făcut responsabil pentru moartea unei femei bolnave de cancer Washington, 9 aug /Agerpres/- Candidatul republican la preşedinţia SUA, Mitt Romney, l-a acuzat miercuri pe rivalul său democrat, actualul preşedinte Barack Obama, că a depăşit limitele unei campanii electorale decente prin publicarea unui spot TV în care îl face responsabil pentru moartea unei femei...
Pacientele cu cancer mamar vor avea acces la analize de ultimă generaţie şi operaţii de reconstrucţie Pacientele care suferă de cancer mamar vor avea posibilitatea unui acces mai facil, din luna mai a acestui an, la tratamente şi la reconstrucţie mamară prin endoprotezare.
SUA: Obama anunţă o luptă pentru eradicarea cancerului şi îl însărcinează cu această misiune pe vicepreşedintele Joe Biden Preşedintele american Barack Obama a lansat marţi ofensiva pentru 'eradicarea' cancerului în SUA, o luptă comparată cu o 'nouă cucerire a Lunii', şi l-a însărcinat cu această misiune pe vicepreşedintele Joe Biden, al cărui fiu a murit de un cancer la creier, relatează AFP.
Premierul din Barbados a murit de cancer Premierul din Barbados, David Thompson, bolnav de cancer pancreatic, a murit sâmbătă în locuinţa sa la 48 de ani, iar adjunctul său a depus imediat jurământul pentru a-i succeda în funcţie, relatează Reuters.