Cele mai citite
 


Satu Mare: Tineretul PSD a pichetat un magazin de vise
vineri, 10 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tineretul social-democrat a pichetat joi singurul magazin de plante etnobotanice din Satu Mare, consilierii locali PSD urmând să întocmească un proiect de hotărâre privind interzicerea vânzării acestui gen de produse la doi kilometri de unităţile şcolare.
Preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, a declarat într-o conferinţă de presă că produsele comercializate de aceste magazine reprezintă un pericol pentru tinerii din judeţ.
'Există un magazin de vise în Satu Mare, unul în municipiul Carei şi unul este pe cale să se deschidă la Negreşti Oaş. Sunt un real pericol pentru tineri, iniţiativa restricţionării acestora ar trebui luată la nivel guvernamental', a declarat Ciprian Ardelean.
Acesta a explicat că nu există o legislaţie foarte clară în acest domeniu, motiv pentru care trebuie luate măsuri pe plan local.
Consilierul local Florin Iura a declarat că proiectul propus de PSD, care urmează să fie supus dezbaterii în scurt timp, vizează interzicerea vânzării produselor etnobotanice pe o rază de doi kilometri de unităţile şcolare, dar şi în apropierea zonelor frecventate de tineri.
Amenzile prevăzute fiind de 5.000 de lei sau chiar suspendarea activităţii în cazul încălcării reglementărilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Magazinele de etnobotanicele, interzise în apropierea şcolilor Consiliul Local al municipiului Satu Mare a aprobat în cadrul şedinţei de joi un proiect de hotărâre care prevede interzicerea magazinelor de plante etnobotanice pe o rază de doi kilometri de şcoli.
Satu Mare: Tânăr la urgenţe după ce a consumat 'plante etnobotanice' Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fumat o ţigară din 'plante etnobotanice'.
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Neamţ: A fost închis ultimul magazin de plante etnobotanice din judeţ Ultimul magazin care comercializa plante etnobotanice în judeţul Neamţ şi-a încetat activitatea, luni, după ce proprietarul spaţiului în care funcţiona magazinul a refuzat prelungirea contractului de închiriere.
Magazinele de etnobotanice, pichetate de membri ai TSD în Vrancea şi Hunedoara Membrii TSD Vrancea au pichetat, vineri, trei magazine de etnobotanice din Focşani.
Galaţi: Conservatorii vor scoaterea magazinelor de vise în afara localităţilor Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a iniţiat un nou proiect de lege, semnat de reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare, prin care se doreşte ca magazinele care comercializează substanţe cu efecte psihotrope...