Cele mai citite
 


Iaşi: Copil de 12 ani intoxicat cu etnobotanice
vineri, 10 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat în vârstă de 12 ani a fost adus la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi după ce a fost găsit inconştient într-un bar din oraşul Târgu Frumos.
Băiatul, elev în clasa a II-a la o şcoală din oraşul Târgu Frumos, a leşinat după ce a fumat dintr-o ţigară confecţionată din plante etnobotanice.

'A fost găsit în stare de inconştienţă. În momentul sosirii la spital avea o stare generală influenţată, ameţeli şi somnolenţă. După stabilizarea în UPU a fost mutat în Clinica de Toxicologie', a declarat dr. Cătălina Ionescu.

Potrivit medicului, în ultima vreme a crescut numărul copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 16 care au ajuns la spital în urma consumului de plante cu efect halucinogen.

Unii dintre aceştia ajung să consume etnobotanice din teribilism, alţii din curiozitate. Există însă unii copii care sunt obligaţi de colegii mai mari, a mai spus medicul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Adolescenţi aduşi la spital după ce au consumat droguri Doi adolescenţi au fost aduşi în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi după ce la sfârşitul orelor de curs au consumat plante etnobotanice şi marijuana.
Iaşi: O studentă s-a drogat cu etnobotanice pentru a putea dormi O studentă a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor ''Sfântul Ioan'' din Iaşi în stare gravă, după ce a consumat plante etnobotanice, pentru a reuşi să adoarmă, după mai multe zile de nesomn.
Iaşi: Intoxicaţi cu etnobotanice la un concert Mai mulţi studenţi din Iaşi au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan', după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice inhalate în timpul unui concert.
Iaşi: 30 de tineri ajunşi la spital în ultima lună în urma consumului de plante etnobotanice Plantele etobotanice şi consumul acestora în locul ţigărilor de la tarabă au adus, în doar o lună de zile, în spital, aproape 30 de tineri din Iaşi, susţin medicii.
Iaşi: Cadre medicale, agresate de un consumator de plante etnobotanice Iaşi, 20 feb /Agerpres/ - Un bărbat care a fumat produse etnobotanice a sărit la bătaie la personalul medical care încerca să îi salveze viaţa.
Iaşi: Bărbat internat în urma unei intoxicaţii cu etnobotanice şi canabis Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraşul Podu Iloaie a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Centrul de Traumă şi Toxicologie 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce s-a intoxicat cu etnobotanice şi canabis.