Cele mai citite
 


Vaslui: O femeie a ajuns la spital după ce a căzut cu faţa pe o plită încinsă
duminică, 12 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 78 de ani din localitatea Glodeni a ajuns în noaptea de joi spre vineri la Spitalul de Urgenţă din Iaşi în stare foarte gravă după ce a suferit arsuri de gradul II şi III.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bătrâna a căzut cu faţa pe o plită încinsă în timp ce făcea mâncare.
'Solicitarea a fost făcută de un localnic, iar pacienta a fost transportată la Spitalul orăşenesc Negreşti. Suferise arsuri de gradul II şi III pe faţă şi pe gât, iar starea sa a impus transferul la Spitalul de Urgenţă din Vaslui. Din cauza stării sale grave ea a fost trimisă cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Iaşi', a declarat vineri pentru AGERPRES Ana Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc Un bărbat de 31 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele II şi III pe tot corpul, după ce şi-a dat foc singur.
Levente Szekely: Serviciul de Ambulanţă Vaslui va avea o nouă conducere Vaslui, 8 feb /Agerpres/ - Prefectul judeţului Vaslui, Levente Szekely, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) va avea o nouă conducere, după ce în activitatea instituţiei au fost descoperite o serie de disfuncţionalităţi.