Cele mai citite
 


Date despre biroul de eliberare a Cardului european de asigurări de sănătat
joi, 4 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Biroul pentru primirea documentelor în vederea eliberării Cardului European de Asigurări Sociale de Sănătate (CEASS) va funcţiona în sediul din strada Brânduşelor nr. 2 - 4, din sectorul 3 al Capitalei, a informat, joi, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB)

Programul este: luni şi miercuri între orele 8,30 şi 14,30, marţi şi joi între 8,30 şi 12,30 şi între 16,30 şi 18,30, iar vineri nu se lucrează cu publicul.

Documentele pot fi trimise şi prin intermediul serviciilor poştale. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Persoanele asigurate la CASMB care nu au primit cardul de sănătate prin poştă îl pot lua de la sediul instituţiei Asiguraţii înscrişi la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) care nu au primit cardul de sănătate prin poştă îl pot lua de la sediul instituţiei după ce depun o cerere în acest sens, urmând a fi contactaţi pentru a li se comunica data la care sunt programaţi, au anunţat luni...
CASMB anunţă noi sedii pentru activităţile sale din ianuarie Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că începând cu 3 ianuarie 2011, activităţile se vor desfăşura în sedii noi.
CASMB: Programul de lucru cu publicul în perioada 21 - 31 decembrie Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a postat pe site programul de lucru cu publicul pe care îl va avea în perioada 21 - 31 decembrie.
CASMB dă asigurări că va achita farmaciilor facturile restante Bucureşti, 1 feb / Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) a achitat farmaciilor, în luna ianuarie, facturi în valoare de aproximativ 49,5 milioane lei, urmând ca în lunile viitoare să plătească, în ordine cronologică, facturile pentru medicamentele gratuite şi compensate...
CNAS a reînceput tipărirea şi distribuţia cardurilor europene de sănătate CNAS anunţă că a reînceput tipărirea şi distribuţia către asiguraţi a cardurilor europene de asigurări de sănătate, document care se eliberează gratuit la cererea persoanei asigurate şi poate fi folosit numai pe teritoriul statelor membre UE/SEE.
Mureş: Cardul de asigurări de sănătate va fi testat pe aproape 220 de beneficiari de servicii de dializă Casa de Asigurări de Sănătate Mureş urmează să demareze procedura de distribuire a cardurilor de asigurări sociale de sănătate, care vor fi testate în cazul a 213 pacienţi care beneficiază de dializă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Rodica Biro, director în cadrul instituţiei.