Cele mai citite
 


Botoşani: Protest al tinerilor din PSD în faţa unui magazin de etnobotanice
duminică, 12 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi tineri din organizaţia judeţeană Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) au protestat, vineri după-amiază, în faţa unui magazin de etnobotanice, în semn de protest faţă de atitudinea autorităţilor în privinţa consumului de droguri uşoare.
Tinerii social-democraţi cer închiderea spaţiilor de tip 'weed shop' şi cer instituţiilor statului să se implice în sancţionarea comercianţilor de droguri.

'Este o acţiune prin care încercăm să sensibilizăm autorităţile locale pentru a închide aceste magazine care, prin vânzarea acestor plante, distrug zi de zi foarte multe vieţi. Sperăm ca autorităţile locale să ţină cont de acest protest', a afirmat preşedintele organizaţiei de tineret a PSD, Răzvan Rotaru.
Protestul tinerilor a fost neautorizat, iar poliţiştii şi jandarmii i-au determinat pe participanţi să renunţe la acţiune după circa 20 de minute.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: PSD şi PNL au împărţit funcţiile de membri ai consiliilor de administraţie ale spitalelor Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal (PNL) şi ai Partidului Social Democrat (PSD) au împărţit, joi, pe criterii politice funcţiile de membri în consiliile de administraţie ale celor şase unităţi sanitare cu paturi preluate, luna trecută, de Consiliul Judeţean (CJ).
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Senatorul Doina Federovici (PSD) solicită posturi pentru toţi medicii care promovează examenul de rezidenţiat Botoşani, 6 ian/ Agerpres/- Senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Doina Federovici propune modificarea legislaţiei privind angajarea medicilor rezidenţi. Ea a declarat, pentru AGERPRES, că are în vedere depunerea unui proiect de act normativ care să prevadă posturi pentru toţi medicii care promovează...
Botoşani: Un tânăr care a ajuns în sevraj la spital a cerut droguri medicilor Un adolescent de 16 ani, care a ajuns în sevraj la spital, le-a cerut medicilor care îl îngrijeau droguri.
Botoşani: Senatorul Viorel Marcu îi cere ministrului Sănătăţii să renunţe la reorganizarea spitalelor Botoşani, 22 feb /Agerpres/ - Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, cere ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, să renunţe la măsura reorganizării spitalelor. Marcu susţine că spitalele din judeţul Botoşani, care sunt incluse în programul...
Tudor Ciuhodaru (PSD): Legea privind produsele etnobotanice, pe ordinea de zi a Camerei Deputatul social democrat Tudor Ciuhodaru atrage atenţia asupra faptului că legea privind interzicerea comercializării produselor etnobotanice a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor şi subliniază că adoptarea acesteia reprezintă 'un pas important' pentru sănătatea românilor.