Cele mai citite
 


Vaslui: Femeie găsită îngheţată pe liniile de cale ferată
sâmbătă, 11 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 11 dec /Agerpres/ - O femeie în vârstă de 57 de ani din judeţul Vaslui a fost transportată sâmbătă în stare extrem de gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce a fost găsită îngheţată.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambuşanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, femeia a fost găsită de nişte angajaţi ai CFR căzută între liniile de cale ferată în zona gării din localitatea Crasna.
'Noi am fost anunţaţi de lucrătorii de la CFR despre acest caz. Am găsit pacienta în comă cu hipotermie severă şi cu o temperatură a corpului de 22 de grade. I-am acordat primul ajutor, am încercat să o încălzim, după care am transportat-o la spital unde se află şi în prezent. Medicii fac eforturi pentru a-i salva viaţa. Nu ştim câte ore a stat acolo în frig, dar cert este că avea o hipotermie severă', a declarat, sâmbătă pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Acesta este al doilea caz în ultima săptămână când o persoană ajunge la spital după ce este găsită îngheţată. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Copil în comă, după ce a înghiţit medicamente folosite în tratamentul epilepsiei Un copil în vârstă de doi ani din localitatea vasluiană Doagele, comuna Dragomireşti, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce a înghiţit mai multe comprimate de carbomazepină, medicament folosit în tratamentul epilepsiei. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean...
Vaslui: Copil de 11 ani, găsit în comă alcoolică în şant, pe marginea drumului Un copil în vârstă de 11 ani din comuna vasluiană Laza a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce a fost găsit căzut într-un şanţ de pe marginea drumului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul...
Vaslui: Spitalul Judeţean de Urgenţă a rămas fără medic oncolog Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, cea mai mare unitate sanitară din judeţ, a rămas, de luni, fără medic oncolog, după ce doctoriţa Cristina Pârău şi-a înaintat demisia, alegând să activeze în mediul privat.
Vaslui: Un bătrân a ajuns la spital în comă şi cu hipotermie Un bărbat în vârstă de 88 de ani, din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, a fost transportat, miercuri, în stare gravă la spital, după ce a fost găsit căzut pe stradă.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce un bebeluş a murit la două ore de la naştere Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a dispus efectuarea unor verificări privind cazul unui bebeluş care a decedat la două ore după naştere.