Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Pompierii donează sânge pentru a ajuta familiile nevoiaşe de sărbători
marţi, 14 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 35 de angajaţi ai Secţiei de pompieri din oraşul Năsăud au decis să doneze sânge, pentru a putea sprijini câteva familii nevoiaşe din satul Bichigiu, astfel încât acestea să aibă cu ce să îşi umple masa de sărbători.
Acţiunea este programată să aibă loc în perioada 13-15 decembrie, pompierii prezentându-se încă de luni dimineaţa la Centrul de transfuzii sanguine Bistriţa, pentru a dona sânge.
'Ei sunt implicaţi într-o activitate de vreo trei ani de zile, prin care ajută persoanele nevoiaşe din Bichigiu. Dintre ei, 35 donează sânge. Restul o să pună o sumă minimă de bani, 10 lei, cam aşa, şi vor cumpăra de banii aceştia produse care se vor duce familiilor nevoiaşe din Bichigiu - copii, bătrâni', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Vasile Trifan.

Fiecare pompier va primi în schimbul donării de sânge un bon valoric de 64 lei. Cu aceste bonuri vor fi cumpărate produse alimentare, ce vor fi împărţite unor familii din Bichigiu înaintea Crăciunului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Stocul de sânge al Centrului de transfuzii Bistriţa, aproape epuizat Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) din Bistriţa se confruntă cu o criză de sânge, după ce stocul a fost aproape epuizat în urma cererilor venite de la centrele universitare medicale din Cluj şi Mureş, la care s-au adăugat cele ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, confruntat cu un număr...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Echipajele SMURD, în competiţie la Bistriţa Echipajele SMURD din regiunea de nord-vest se întrec luni, la Bistriţa, în cadrul unei competiţii zonale organizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, probele "de foc" fiind descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat.