Cele mai citite
 


Galaţi: Femeie suspectă de pruncucidere
marţi, 14 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 26 de ani din localitatea Smârdan, judeţul Tulcea, este suspectată că şi-a omorât copilul de nici 14 săptămâni în timp ce era internată în maternitatea Spitalului de Urgenţă din Galaţi.
Se pare că femeia şi-ar fi lovit copilul cu capul de pereţi, dar ea susţine că l-a scăpat din braţe pe ciment pe când?îl alăpta, după ce a venit la spital nemâncată de cinci zile.

'Tânăra s-a internat, după ce nu mâncase mai multe zile la rând, ea susţinând însă că are probleme de sănătate. În cursul nopţii, bebeluşul a decedat. La prima vedere se observă cel puţin un traumatism cranian', a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Situaţia femeii este cunoscută de asistenţii maternali, mai ales că în ultimii ani a lăsat în grija statului ceilalţi cinci copii pe care îi are, iar înainte de internare locuia împreună cu ultimul soţ în condiţii precare.
Poliţiştii au început cercetările în acest caz, dar se aşteaptă rezultatele necropsiei bebeluşului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Femeia suspectată de pruncucidere, audiată de poliţişti Femeia de 26 ani din localitatea Smârdan, judeţul Tulcea, suspectată că şi-a omorât copilul de nici 14 săptămâni în timp ce era internată în maternitatea Spitalului de Urgenţă din Galaţi, a fost externată marţi şi este audiată de poliţişti.
Galaţi: Anchetă în cazul bebeluşului decedat la câteva ore după externare Galaţi, 3 nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a informat Ministerul Sănătăţii şi a solicitat Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi efectuarea unei anchete interne în cazul bebeluşului care a decedat, în urmă cu cinci zile, la câteva ore după ce fusese externat din spitalul gălăţean...
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean într-un nou caz în care este afectată sănătatea unui bebeluş Galaţi, 6 nov /Agerpres/- O echipă a Ministerul Sănătăţii dar şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi anchetează un nou caz în care în care a fost implicat un bebeluş, după ce, pe 31 octombrie, un alt nou născut murea la doar câteva ore de la externarea din maternitatea unităţii sanitare...
Galaţi: Bărbat dializat şi cu grave probleme de sănătate, salvat cu şenilata Un bărbat de 75 ani, din localitatea Băleni, dializat şi cu probleme grave de sănătate, a fost salvat cu o şenilată ISU, care l-a transportat la o ambulanţă cu care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, maior Eugen...
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.