Cele mai citite
 


Prahova: Donaţie de 20.000 euro la un Centru de integrare pentru persoane adulte cu handicap
marţi, 14 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O donaţie în valoare de 20.000 de euro a fost făcută, luni, de către vicepreşedinţii PSD Prahova Ludmila Sfîrloagă şi Radu Oprea către Centrul de Integrare prin terapie ocupaţională pentru persoane adulte cu handicap din Tătărăi, comuna Poienarii Burchii.
Potrivit unui comunicat de presă al PSD Prahova, banii au fost folosiţi pentru dotarea centrului cu obiecte de mobilier (paturi, noptiere, scaune, cărucioare), dar şi pentru achiziţionarea de cadre de susţinere pentru persoanele cu handicap, saltele, lenjerii de pat, perdele şi pături.
Dotările pentru Centrul din Tătărăi au fost obţinute în urma dezvoltării unui proiect de colaborare între Ludmila Sfîrloagă, în calitate de vicepreşedinte al Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Consiliul Europei şi reprezentanţii SPD (Partidul Socialist German,) care activează în cadrul aceleiaşi instituţii.
Această acţiune face parte din campania de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate şi dotare a instituţiilor sociale din judeţ, iniţiată de PSD Prahova în luna decembrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 40 de paturi acţionate electric a sosit, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Donaţie de aparatură medicală la Centrul pentru Persoane Adulte cu Handicap din Puchenii Mari O donaţie de aparatură medicală a ajuns joi, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap din comuna prahoveană Puchenii Mari, aceasta fiind oferită de o clinică din Germania.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Prahova: Donaţie de paturi şi mobilier sanitar la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Ploieşti O donaţie de paturi şi mobilier sanitar a ajuns la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) din Ploieşti, managerul spitalului, Călin Boeru, declarând, marţi, că aceasta a fost adusă de la unităţi medicale din Germania.
Prahova: O nouă donaţie de paturi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti O donaţie de 36 de paturi acţionate mecanic şi 18 saltele a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, din partea unei clinici medicale din Passau, Germania.
Prahova: Proiecte cu fonduri europene în valoare de peste 50 de milioane de lei, semnate la Ploieşti Ploieşti, 7 mai /Agerpres/- Două proiecte finanţate din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013 au fost semnate, luni, la Ploieşti, de directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Liviu Muşat, valoarea acestora depăşind suma de 50 de milioane de lei.