Cele mai citite
 


PSD vrea Primăria Suceava şi peste jumătate dintre consilierii locali, la alegerile din 2012
marţi, 14 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Social-democraţii suceveni îşi propun ca la alegerile din 2012 să câştige Primăria Suceava şi peste jumătate dintre cele 23 de mandate de consilier local în municipiu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, liderul organizaţiei municipale a PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache.
El a spus că decizia a fost luată în ultima şedinţă a Comitetului Executiv al organizaţiei, iar la jumătatea lunii viitoare social-democraţii suceveni vor intra în campanie electorală.
Iordache nu a făcut nicio nominalizare de candidat în acest sens.
Totodată, acesta a arătat că filiala pe care o conduce a fost supusă unui proces de reorganizare în scopul realizării unei ''organizaţii flexibile, puternice şi cu o viteză de reacţie mare''.
Filiala municipală Suceava a PSD are în prezent zece organizaţii locale, iar acestea au fost împărţite în 57 de grupe de partid arondate secţiilor de votare. Au fost create şi şase departamente, respectiv justiţie, administraţie publică, sănătate, învăţământ, sport, turism şi IMM-uri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: PSD acuză managementul defectuos de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava reprezintă 'un model de rele practici' la nivel naţional, în condiţiile în care a înregistrat, potrivit Curţii de Conturi, un deficit de 2,6 milioane de lei anul trecut, a acuzat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul judeţean al PSD Suceava...
Ovidiu Milici (PSD): Falimentul sistemului sanitar s-a produs în mandatul lui Traian Băsescu Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, a criticat, luni, într-o conferinţă de presă, declaraţia preşedintelui României, Traian Băsescu, referitoare la o posibilă privatizare a spitalelor, apreciind că acestea dovedesc ''eşecul propriei sale viziuni în ceea ce priveşte sistemul sanitar''...
Suceava: Investigaţii oftalmologice gratuite, printr-un proiect social al PSD PSD Suceava va lansa, la începutul anului viitor, un proiect social prin care toţi locuitorii judeţului vor putea beneficia de un control oftalmologic gratuit.
Suceava: Investiţiile în SJU au crescut cu 46% din 2012, spune preşedintele CJ Investiţiile în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava au crescut cu 46% din anul 2012 şi până în prezent, comparativ cu perioada 2008 - 2012, iar salariile au înregistrat creşteri semnificative atât la asistenţii medicali, cât şi la medici, a declarat într-o conferinţă de presă, luni, preşedintele...
Maramureş: Social-democraţii interesaţi de regionalizare, modernizarea infrastructurii şi sănătate Conducerea PSD Maramureş susţine necesitatea modernizării cât mai urgente a infrastructurii rutiere, modernizarea sistemului public de sănătate şi, deopotrivă, sunt preocupaţi de poziţia viitoare a judeţului în structura regională care va fi creată.
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...