Cele mai citite
 


Roche Romania deruleaza a sasea editie a campaniei „Scrisoare catre Mos Craciun”
marţi, 14 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 

 

In luna decembrie a fiecarui an, Roche Romania desfasoara campania de donatii „Scrisoare catre Mos Craciun”. Proiectul, initiat in 2005 si aflat deja la a sasea editie, cuprinde anul acesta donatii catre 32 de sectii si centre de oncopediatrie si boli infectioase din intreaga tara.

 

 

In acest an Roche Romania a donat televizoare LCD destinate dotarii saloanelor din centre de oncopediatrie si HIV - SIDA din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Arad, Braila, Constanta, Craiova, Brasov,Tg. Mures, Medias, Focsani, Botosani, Vaslui, Buzau, Ploiesti, Giurgiu si Resita.
 
„Ne bucuram ca si in acest an am putut continua proiectul “Scrisoare catre Mos Craciun”, o traditie a Roche Romania, prin care speram sa reusim sa aducem un zambet copiilor bolnavi, in preajma Craciunului”, a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania. „Reprezentantii nostri s-au implicat activ in distribuirea acestor cadouri, in incercarea de a imbunatati dotarile saloanelor in care sunt internati acesti copii, si pentru a le face mai confortabile”.
 
Campania de donatii “Scrisoare catre Mos Craciun” face parte dintr-un proiect mai larg de responsabilitate sociala, desfasurat de Roche Romania, sub deviza “Everyday Future”. Initiat de Roche Romania la mijlocul anului 2005, programul “Everyday Future” si-a propus sa se implice in viata comunitatii printr-o serie larga de activitati a caror valoare sociala a fost deja apreciata si premiata in anii anteriori.
 
Pentru relatii suplimentare, va rugam sa contactati:
Sandra Baicu
Communication Officer
Roche Romania
021 206 47 01
sandra.baicu@roche.com
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Ziua Mondială Anti SIDA va fi marcată miercuri prin diferite acţiuni Bucureşti, 30 nov /Agerpres/ - Ziua Internaţională de Luptă împotriva SIDA va fi marcată miercuri prin diferite acţiuni şi evenimente, ocazie cu care se va face un apel pentru continuarea efortului de combatere a virusului HIV prin finanţarea programelor de prevenire şi tratament.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare Fundaţia Română a Inimii, Societatea Română de Cardiologie şi Forumul Naţional de Prevenţie, în parteneriat cu Rotary 2241, derulează, în perioada 27 septembrie - 3 octombrie, pentru al treilea an consecutiv, în 30 de oraşe, campania "Promenada Inimilor", cu scopul promovării activităţii fizice ca parte...
Campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză O campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, în cadrul platformei "Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere" şi în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu...