Cele mai citite
 


Studenţii de la Politehnica donează sânge
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 100 de studenţi de la Universitatea Politehnica Bucureşti au donat, marţi, sânge în cadrul campaniei 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem', a declarat pentru AGERPRES preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Ionuţ Poenaru.
El a spus că numărul studenţilor donatori este mult mai mare de 100, dar aceştia nu pot să?doneze din cauza programului Centrului mobil de transfuzii, care se încheie la ora 12,00.

Ionuţ Poenaru a afirmat că în ziua de 9 decembrie au fost donaţi 50 litri de sânge, pe 10 decembrie alţi 50 litri şi la fel şi marţi.

Studenţii vor mai putea dona sânge la Centrul mobil de la UPB miercuri, 15 decembrie, şi vineri, 17 decembrie.

Fiecare persoană care donează sânge la Centrul de transfuzii primeşte şapte bonuri valorice de câte 8 lei, o zi liberă, abonament gratuit la RATB pe o lună. Studenţii care donează sânge primesc şi dulciuri.

Înainte de a dona sânge fiecărui student i se stabileşte grupa sanguină, este evaluat de un medic şi completează o fişă în care precizează că nu suferă de boli cronice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Studenţii politehnişti au donat 50 de litri de sânge în prima zi a campaniei de donare Un număr de 100 de studenţi ai Universităţii Politehnica din Bucureşti au donat, miercuri, 50 de litri de sânge, în prima zi a campaniei anuale de donare, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR) Ioan Poenaru.
Studenţii vor dona sânge în cadrul unei campanii naţionale Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Proiectelor în Domeniul Sănătăţii, în parteneriat cu Universitatea 'Politehnica' Bucureşti, vor organiza, în zilele de 9, 10, 14, 15 şi 17 decembrie, o sesiune de recoltare sangvină, în cadrul campaniei naţionale...
Studenţii vor dona din nou sânge Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Proiectelor în Domeniul Sănătăţii (APPDPDS), având ca parteneri Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie, vor continua în perioada 9 - 11 noiembrie campania anuală de donare...
Studenţii vor dona din nou sânge, în perioada 15-19 octombrie Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Proiectelor în Domeniul Sănătăţii, având ca parteneri Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie, vor continua în perioada 15-19 octombrie, cu o nouă sesiune de recoltare...
Timiş: Studenţii de la Biologie-Chimie vor face practică la Banca de celule stem a unui spital privat Studenţii Facultăţii de Biologie-Chimie a Universităţii de Vest Timişoara vor putea face practică la Banca de Celule Stem a spitalului Athena din oraş, în cadrul unui acord încheiat între cele două părţi partenere.
Studenţii de la UNSR au colectat aproximativ 100 de litri de sânge în două zile Studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti au donat în primele zile ale campaniei anuale de donare de sânge aproximativ 100 de litri de sânge, a declarat joi pentru AGERPRES preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR), Ioan Poenaru.