Cele mai citite
 


Vâlcea: Comercializarea etnobotanicelor în municipiul Râmnicu Vâlcea a fost interzisă
marţi, 14 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Râmnicu Vâlcea, 14 dec/Agerpres/ - Primăria Râmnicu Vâlcea a interzis marţi prin hotărâre de CL comercializarea etnobotanicelor în tot municipiul.
'Noi azi am hotărât mai exact interzicerea comercializării la mai puţin de 1 km de orice unitatea de învăţământ. Dar fie că e vorba de creşă, şcoală, liceu sau universitate, cam peste tot distanţele sunt sub 1 km aşa că practic nu pot funcţiona asemenea magazine, deci este ca şi cum a fost interzis complet acest comerţ în municipiu. Este spre binele elevilor şi studenţilor, în general al tinerilor', a declarat, marţi pentru AGERPRES, primarul Romeo Rădulescu.
Proiectul de interzicere a comercializării produselor etnobotanice a stat 30 de zile în dezbatere publică pe site-ul primăriei Râmnicu Vâlcea.
Problema însă în judeţul Vâlcea nu este rezolvată, întrucât potrivit poliţiei anti-drog, în municipiul Drăgăşani funcţionează un astfel de magazin iar în mediul rural acest comerţ se extinde. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Campanie anti-drog organizată la Râmnicu Vâlcea cu participarea a opt licee Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Vâlcea, în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a demarat, marţi, o acţiune de conştientizare asupra riscului consumului substanţelor noi cu proprietăţi psihoactive - tip etnobotanice, cu participarea a opt unităţi liceale de pe raza m...
Candidatul PSD la Primăria Râmnicu Vâlcea a votat pentru şcoli mai bune şi un sistem sanitar performant Candidatul PSD pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a declarat că a votat pentru şcoli mai bune, pentru un sistem sanitar performant şi pentru viitorul generaţiei tinere.
În judeţul Vâlcea nu mai există magazine de etnobotanice, anunţă IPJ IPJ Vâlcea a remis miercuri un comunicat de presă prin care anunţă că pe raza judeţului nu mai sunt înregistrate societăţi comerciale care să comercializeze produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că sunt produse autorizate potrivit legii.
Vâlcea: Ultimele două magazine care comercializau produse etnobotanice din Râmnicu Vâlcea, închise de CJPC Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) a luat decizia de a închide ultimele două magazine care comercializau etnobotanice în Râmnicu Vâlcea, a declarat marţi pentru AGERPRES comisarul şef al instituţiei, Laura Dinţoi.
Vâlcea: Mai multe puncte de prim ajutor în judeţ, inclusiv în staţiunile balneologice Toate cele patru staţiuni balneologice din judeţul Vâlcea beneficiază de puncte de prim ajutor în contextul temperaturilor caniculare din judeţ, la care se adaugă punctele din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu.
Vâlcea: Protocol de colaborare anti-drog Râmnicu Vâlcea, 16 nov /Agerpres/ - Un protocol de colaborare anti-drog a fost semnat, marţi, la sediul Prefecturii între mai multe instituţii ale statului - ISJ, IPJ, Primăria Râmnicu Vâlcea, Centrul Antidrog - a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al prefectului, Carmen Constantinesu.