Cele mai citite
 


Bistrita-Nasaud: ISU si-a triplat numarul de interventii in acest an
joi, 16 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bistrita-Nasaud: ISU si-a triplat numarul de interventii in acest an
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud si-a triplat numarul de interventii in acest an, fata de 2009, ajungand la aproape 4.000 de cazuri, potrivit bilantului prezentat, ieri, de catre seful ISU, Constantin Florea, in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Dintre cele 3.997 de interventii, un numar de 3.455, adica peste 86%, au fost cele ale echipajelor SMURD, care au actionat pentru acordarea primului ajutor calificat, asistenta persoanelor sau descarcerarea victimelor. Lucratorii ISU au mai intervenit la 200 de incendii, provocate in special din cauza cosurilor de fum necuratate si a instalatiilor electrice defecte, la care se adauga 111 actiuni la inundatii si alte fenomene meteorologice periculoase, 106 actiuni pentru protectia comunitatilor, 45 de arderi necontrolate si 41 cazuri de asistenta a unor persoane aflate in pericol.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Peste 4.000 de intervenţii ale echipajelor SMURD, în prima jumătate a anului Echipajele SMURD care acţionează în judeţul Bistriţa-Năsăud au intervenit în peste 4.000 de situaţii de urgenţă în primele şase luni ale acestui an, cu 38% mai multe decât în perioada similară a anului trecut, conform unui comunicat difuzat luni de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
Bistriţa-Năsăud: Dotarea materială a ISU prin fonduri europene continuă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud va beneficia de două noi autospeciale de intervenţie achiziţionate cu fonduri europene în cadrul proiectului "Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord - etapa...
Bistriţa-Năsăud: ISU va beneficia de şase autospeciale şi trei ambulanţe noi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud va beneficia de şase autospeciale şi trei ambulanţe noi, care vor fi achiziţionate în cadrul proiectului 'Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord', derulat...
Bistriţa-Năsăud: Un an de SMURD în judeţ Unitatea SMURD din judeţul Bistriţa-Năsăud a aniversat, vineri, un an de la inaugurare, timp în care echipajele de urgenţă au intervenit în 3.457 de situaţii în care au acordat prim ajutor calificat şi asistenţă medicală.
Bistriţa-Năsăud: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a împlinit, luni, trei ani de existenţă în judeţul Bistriţa-Năsăud, timp în care numărul intervenţiilor s-a dublat, ajungându-se la peste 6.000 de solicitări într-un an.
Bistriţa-Năsăud: Numărul intervenţiilor ISU a crescut cu peste 45% Numărul intervenţiilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a crescut cu peste 45% în prima jumătate a acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, acest lucru datorându-se în primul rând măririi numărului de servicii SMURD.