Cele mai citite
 


Vaslui: Salvarea şi un echipaj al ISU au rămas blocate în zăpadă în timp ce se deplasau la o urgenţă
joi, 16 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O autosanitară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui a rămas blocată în zăpadă miercuri dimineaţă, în timp ce se deplasa la o urgenţă în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui.
Potrivit medicilor de la SAJ Vaslui, salvarea a fost solicitată de nişte cetăţeni care au găsit căzut în stradă un bărbat în vârstă de 50 de ani cu stop cardiorespirator.

Echipajul de la ambulanţă a rămas blocat în zăpadă la 3 kilometri de locul în care se afla pacientul şi a solicitat ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, dar şi acesta s-a împotmolit din cauza drumului inaccesibil.

'Am rămas în zăpadă şi noi şi cei de la ISU. Echipajele au plecat pe jos spre pacient. Fiind vorba de o persoană cu stop cardiorespirator trebuie să ajungem urgent acolo. Am luat legătura cu Primăria Vaslui, care va trimite în zonă un autoturism de teren. Poate cu ajutorul acestei maşini vom putea prelua pacientul să îl aducem la ambulanţă', a declarat pentru AGERPRES Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Vaslui: Ambulanţa şi pompierii nu pot ajunge la o solicitare din cauza drumului impracticabil Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui au fost solicitate miercuri la amiază să intervină în cazul unui bărbat în stare de inconştienţă şi al unei femeie decedate, cel mai probabil în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon...
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Vaslui: Prefectul anunţă sancţiuni pentru primarii care nu se implică în rezolvarea situaţiilor de urgenţă Prefectul judeţului Vaslui, Levente Csaba Szekely, a cerut, vineri, înfiinţarea unui grup operativ la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vaslui, pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă care apar în perioada de iarnă.