Cele mai citite
 


Vaslui: Echipajul de la Salvare a ajuns la pacientul găsit în zăpadă, dar acesta era decedat
joi, 16 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a ajuns la pacientul găsit miercuri dimineaţă în zăpadă de nişte cetăţeni, dar acesta era decedat.
Potrivit medicilor de la Salvare, decesul ar fi survenit în urmă cu mai multe ore, principala cauză fiind frigul de afară, dar şi faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea probleme cu inima.

'Echipajul nostru a mers o porţiune din drum pe jos prin zăpadă, după care a fost preluat de o sanie. S-a ajuns la pacient în cele din urmă, dar nu am putut decât să constatăm decesul. Medicii legişti vor stabili acum cu exactitate cauza şi ora aproximativă la care a survenit decesul', a declarat miercuri pentru AGERPRES Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui a deschis o anchetă în acest caz şi a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor care au dus la decesul pacientului.

O autosanitară a SAJ Vaslui a rămas blocată în zăpadă, miercuri dimineaţă, în timp ce se deplasa la o urgenţă în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui.

Potrivit medicilor de la SAJ Vaslui, salvarea a fost solicitată de nişte cetăţeni care au găsit căzut în stradă un bărbat în vârstă de 50 de ani cu stop cardiorespirator.

Echipajul de la ambulanţă a rămas blocat în zăpadă la 3 kilometri de locul în care se afla pacientul şi a solicitat ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, dar şi acesta s-a împotmolit din cauza drumului inaccesibil.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat mort după ce ambulanţa nu a putut ajunge la el din cauza drumului blocat Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna vasluiană Albeşti a murit, miercuri, în aşteptarea ambulanţei care nu a putut interveni din cauza drumului blocat de zăpadă.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Ambulanţe blocate în zăpadă Salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui ajung marţi cu dificultate la pacienţi din cauza celor patru drumuri naţionale şi nouă drumuri judeţene blocate.
Vaslui: Bătrânul decedat după ce a i s-a refuzat internarea a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii Medicii legişti vasluieni au stabilit că bătrânul de 83 de ani, decedat la scurt timp după ce a părăsit Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii.
Levente Szekely: Serviciul de Ambulanţă Vaslui va avea o nouă conducere Vaslui, 8 feb /Agerpres/ - Prefectul judeţului Vaslui, Levente Szekely, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) va avea o nouă conducere, după ce în activitatea instituţiei au fost descoperite o serie de disfuncţionalităţi.
Vaslui: Anchetă în cazul unei femei care a decedat după ce a născut Poliţiştii vasluieni au demarat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 20 de ani a murit la Spitalul Judeţean 'Elena Beldiman' din Bârlad imediat după ce a născut pe cale naturală un băieţel sănătos. Femeia, care mai avea acasă o fetiţă în vârstă de doi ani, a murit în stop cardio-respirator iresuscitabil...