Cele mai citite
 


Mehedinţi: Restanţe la contribuţiile de sănătate de peste 1,8 milioane lei
joi, 16 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi are de recuperat debite de 1.820.552 lei de la persoanele fizice care derulează activităţi independente şi liberale în judeţ.
Preşedintele CJAS Mehedinţi, Doina Borugă, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în urma verificărilor întrepinse de inspectorii instituţiei s-a constat că un număr de aproximativ 1.500 întreprinzători tergiversează de cinci ani plata asigurărilor de sănătate obligatorii.

'Pentru recuperarea datoriilor am luat măsura somării rău platnicilor. După acest demers vom trece la procedurile de executare silită', a precizat Borugă.

Potrivit sursei citate, până pe 20 decembrie se vor finaliza controalele la alţi 2.500 de restanţieri, astfel încât aceştia să fie determinaţi să vireze în contul CJAS contribuţiile de sănătate datorate.

Până la începutul semestrului al II-lea al acestui an datoria totală a asiguraţilor din Mehedinţi către Fondul Naţional al Asigurărilor de Sănătate însuma 4.420.000 lei, creanţă recuperată doar în procent de aproape 50%.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Aproximativ 500 de cereri pentru eliberarea de dispozitive medicale, onorate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a reuşit rezolvarea a 496 de cereri depuse de asiguraţi pentru aprobarea achiziţiei gratuite de dispozitive medicale, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamentele eliberate Drobeta-Turnu Severin, 1 feb /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat suma de 190.000 de lei, la sfârşitul lunii ianuarie 2010, celor 46 de farmacii din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: CJAS a recuperat peste 140.000 lei din banii acordaţi ilegal furnizorilor de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a recuperat 141.098 lei de la furnizorii de servicii medicale din judeţ, bani acordaţi nejustificat în anul 2013, a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Bani în plus de la CJAS pentru laboratoarele de analize medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi a alocat, suplimentar, 322.000 de lei celor 12 laboratoare de analize medicale din judeţ.