Cele mai citite
 


Gorj: Spitalul Judeţean Târgu-Jiu scoate la concurs trei posturi de medic
miercuri, 15 decembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 15 dec /Agerpres/ - Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs trei posturi de medic la tot atâtea secţii ale unităţii, până în prezent înscriindu-se câte un candidat pentru fiecare post.
Potrivit directorului medical al unităţii spitaliceşti, Constantin Pălivan, spitalul se confruntă cu un deficit de personal în aproape toate secţiile şi, cu toată că au fost solicitate Ministerului Sănătăţii mai multe posturi de medic, doar trei au fost deblocate.
Acestea sunt de medic specialist pentru Secţia de Cardiologie, un post de medic rezident anul V la Unitatea de Primiri Urgenţe şi un post de medic-şef la Secţia de Psihiatrie.
Concursul se va desfăşura în perioada 15-22 decembrie, candidaţii pentru postul de cardiologie şi Unitatea de Primiri Urgenţe urmând să susţină numai proba teoretică, în timp ce candidatul la postul de medic-şef la Pediatrie să prezinte şi un proiect de management.
'Am primit aprobările pentru organizarea concursului în vederea ocupării posturilor de medici deblocate de Ministerul Sănătăţii. Am stabilit deja şi comisiile iar pe 17 decembrie se va ţine concursul pentru postul de medic specialist în secţia de cardiologie, unde s-a înscris un singur candidat, pe 21 va fi concursul pentru postul de medic rezident anul V, la Unitatea de Primiri Urgenţe şi pe 22 va fi concursul pentru Pediatrie. Numărul mic al celor înscrişi este cauzat de faptul că tinerii optează să lucreze în centrele universitare sau să plece în străinătate', a declarat miercuri pentru AGERPRES Constantin Pălivan.
În luna octombrie, reprezentanţii Spitalului Judeţean au organizat concurs şi pentru ocuparea a 11 posturi de asistenţi medicali, în acest caz înscriindu-se câteva zeci de persoane. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Deficit de medici la două secţii ale Spitalului de Urgenţă din Târgu-Jiu Niciunul dintre cei peste 130 de medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu şi-au manifestat dorinţa de a pleca să muncească în străinătate, a declarat miercuri, directorul unităţii spitaliceşti, Gheorghe Neaţă.
Gorj: Zeci de candidaţi pentru 5 posturi de asistenţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu Târgu-Jiu, 27 oct /Agerpres/ - Câteva zeci de persoane s-au prezentat miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru un număr de cinci posturi de asistenţi medicali în trei secţii ale unităţii.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Gorj: Fetiţă de şase ani, moartă la Unitatea de Primiri Urgenţe O fetiţă în vârstă de şase ani a decedat, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, în ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o timp de 45 de minute.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.